Την αποφυλάκιση του Αντόνιο Παντσέρι με βραχιολάκι αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο Βρυξελλών - OlaDeka

Την αποφυλάκιση του Αντόνιο Παντσέρι με βραχιολάκι αποφάσισε το προδικαστικό συμβούλιο Βρυξελλών

Την είδηση για την αποφυλάκιση Παντσέρι, επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του, Laurent Kennes στο RTBF. Τις επόμενες ώρες ή μέρες ο Παντσέρι θα έπρεπε να βγει από τη φυλακή, καθώς είχε στερηθεί την ελευθερία του από τις 9 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια των ερευνών για το Qatar Gate, σχεδόν εδώ και τέσσερις μήνες, σημείωσε η Le Soir.

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 13 Απριλίου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Εκείνη την ημέρα, οι ερευνητές κατά της διαφθοράς, με επικεφαλής τον δικαστή Claise, ανακάλυψαν περισσότερα από 600.000 ευρώ σε μετρητά στο διαμέρισμά του στο Schaerbeek. Καρπός, όπως θα ομολογούσε σύντομα, διαφθοράς από τρία κράτη εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης: το Μαρόκο, το Κατάρ και τη Μαυριτανία.

Τον Ιανουάριο, ο Αντόνιο Παντσέρι υπέγραψε συμφωνία μεταμέλειας με την ομοσπονδιακή εισαγγελία, ένας νόμος που επιτρέπει τη διαπραγμάτευση και τη μείωση της ποινής με αντάλλαγμα την παροχή πλήρων και ειλικρινών πληροφοριών σχετικά με τα εγκλήματα που διέπραξε ο ενδιαφερόμενος και οι συνεργοί του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria