Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τον 45ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς “pizza basilico” - OlaDeka

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τον 45ο Τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς “pizza basilico”

Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενόψει της διοργάνωσης του 45ου Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ Καστοριάς «pizza basilico” μεταξύ των δύο φιναλίστ «ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980» – «ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα αναμετρηθούν σε Τελικό Κυπέλλου, ενώ θυμίζουμε ότι την περσινή περίοδο η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας η οποία φτάνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Τελικό, είχε αποκλείσει την ομάδα της Καστοριάς στην ημιτελική φάση!!!

Μεταξύ άλλων στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου δήλωσε : «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκονται εδώ για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/04/2023 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς. Συγχαρητήρια στους δύο φιναλίστ που έφτασαν ως τον τελικό. Πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυνατοτήτων και της ιστορίας των δύο ομάδων οι οποίες σαφώς είναι από τις καλύτερες στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού μας. 

Τα παιχνίδια του κυπέλλου άλλωστε είναι πάντα παιχνίδια μεγάλων εκπλήξεων, το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει, καθώς είναι διαφορετικά από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θα πρέπει να δείξουμε στο φίλαθλο κοινό ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να βγει πολιτισμός και θετικό αποτέλεσμα προς την κοινωνία. 

Καλούμε όλους του φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν αυτόν τον αγώνα . Η χαρά βρίσκεται στον αγώνα, στην προσπάθεια, στον πόνο που προκύπτει, όχι στην ίδια την νίκη», κατέληξε ο κ. Τριανταφύλλου.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. στο τέλος της συζήτησης ζήτησε από τους φιναλίστ του Τελικού να συμβάλουν και να εργαστούν προς κάθε κατεύθυνση, ώστε με συνεννόηση να υπάρξει σεβασμός προς τον κόσμο και ο αγώνας αυτός να είναι μια πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Αποφασίστηκε επίσης, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου για την ανεπανάληπτη προσφορά στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς, ενώ κατά τη διάρκεια του τελικού θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Παναγιώτη Σπυρόπουλου 

Τις δυο ομάδες θα συνοδεύουν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο τα τμήματα υποδομής τους, μεταφέροντας μηνύματα κατά της βίας, ενώ τον Τελικό θα διευθύνει ο κ. Τσιμόπουλος με βοηθούς τους Πανταζή και Τσάγγα, με 4ο τον Μπακάλη.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η οικονομική διαχείριση του αγώνα παραχωρήθηκε από την Ένωση στα δύο Σωματεία. Όπως είναι γνωστό ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι παράγοντες των δύο σωματείων, οι οποίοι από την πλευρά τους ευχήθηκαν να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου και αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.

Επίσης με πρωτοβουλία της Διοργανώτριας Αρχής αλλά και με την σύμφωνη γνώμη των δύο σωματείων, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια θα διατεθεί στον ποδοσφαιριστή Παπαθανασιάδη Μανώλη του σωματείου” Α.Σ.Π. ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957″ , για την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετώπισε μετα τον τραυματισμό του στο γήπεδο στον αγώνα με το σωματείο “ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ”. 

Παράλληλα αποφασίστηκε στο PRE GAME του Τελικόυ Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί ο μίνι τελικός κυπέλλου κατηγορίας Κ-14 μεταξύ των ομάδων “ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980”- “ΔΌΞΑ ΚΟΡΗΣΌΥ” , ενώ θα διατεθούν είκοσι (20) προσκλήσεις σε κάθε σωματείο. 

«Σκοπός όλων είναι στον αγωνιστικό χώρο να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι, έχοντας υπόψιν ότι σε κάθε αγώνα υπάρχουν τρία αποτελέσματα και πρέπει να εκπαιδευτούμε ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους αγώνες. Η Ε.Π.Σ Καστοριάς καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο συμμετέχοντας και αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι ο θεσμός του Κυπέλλου και ο Τελικός Αγώνας αποτελούν μια μεγάλη γιορτή για το Ποδόσφαιρο της ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ. Μέσα από αυτόν τον αγώνα, από αυτή την διοργάνωση του κυπέλλου, να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας κατά της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα», κατέληξε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria