Ο Θόδωρος Βασιλείου είναι 95% ενεργειακά αυτόνομος – Ποιο το κόστος - OlaDeka

Ο Θόδωρος Βασιλείου είναι 95% ενεργειακά αυτόνομος – Ποιο το κόστος

Μερικά από τα καλά κρυμμένα μυστικά των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι ότι δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για να αποκτήσετε ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, αρκεί να έχετε κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις ηλεκτρισμού.

Βέβαια υπάρχουν και τα ακριβά συστήματα που όμως κοστίζουν τρεις φορές περισσότερο.

Στις φωτογραφίες παρακάτω θα δείτε το δικό μου φθηνό αλλά πλήρες πλέον αυτόνομο φωτοβολταϊκό, που καλύπτει το 95% των αναγκών μου σε ενέργεια.

Η ΔΕΗ παραμένει, αλλά υπάρχει μόνο σαν σύστημα τελευταίας καταφυγής σε περίπτωση πολυήμερης κακοκαιρίας χωρίς καθόλου ήλιο.

Τα μικρά μυστικά είναι ότι μπορείτε να έχετε παράλληλα πολλούς φορτιστές μπαταριών και πολλά inverters που θα μετατρέπουν το συνεχές ρεύμα σε εναλλασσόμενο 220voltt σαν αυτό της ΔΕΗ.

Η παράλληλη  χρήση πολλών συσκευών σας δίνει την δυνατότητα να χτίσετε σταδιακά την παραγωγή σας, όταν σας περισσέψουν κάποια λίγα χρήματα. Απλά πρέπει να  απομονωθεί στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σπιτιού σας η παροχή της ΔΕΗ, από το δικό σας παραγόμενο ρεύμα.

 Εγώ ξεκίνησα με ένα κόστος 1000€ και σήμερα με άλλα τόσα πέτυχα σχεδόν την πλήρη ενεργειακή αυτονομία. Εάν νομίζετε ότι σε κάτι σας ωφέλησε η ανάρτηση μου κάντε ένα like , ώστε να έχετε μούτρα να με ρωτήσετε περισσότερα εφόσον σχεδιάζετε την δική σας αυτονομία σε ενέργεια, πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο.

Θεόδωρος Βασιλείου

Μπορεί να είναι εικόνα θερμοσίφωνας
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria