Η Μ. Αντωνίου στην 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας - OlaDeka

Η Μ. Αντωνίου στην 48η Διεθνή Έκθεση Γούνας

Άνοιξε τις πύλες της η 48η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς, μία έκθεση που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον εμπορικό κόσμο της Γουνοποιίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Την Τετάρτη το απόγευμα, η Μαρία Αντωνίου παρέστη στην τελετή των εγκαινίων, με την τέλεση του αγιασμού από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, ενώ το μεσημέρι της Πέμπτης επισκέφθηκε και πάλι τις εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, όπου είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους και να συνομιλήσει με όλους σχεδόν τους εκθέτες, που την υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα.

Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνίου:

«Γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γουνοποιοί της περιοχής μας βρισκόμαστε πάντοτε δίπλα για να στηρίξουμε έναν κλάδο με μεγάλη συνεισφορά τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική μας οικονομία. Ως Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας εδώ και 4 χρόνια δείξαμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη γούνα. Με συντονισμένες ενέργειες και πάντοτε σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς επιλύσαμε πολλά θέματα και καταφέραμε να κρατήσουμε όρθιο τον κλάδο. Ως Μαρία Αντωνίου ήμουν, είμαι και θα είμαι σταθερά δίπλα σας».

Η Μαρία Αντωνίου δήλωσε ενθουσιασμένη από τις μοναδικές δημιουργίες, δείγματα τέχνης, όπως τα χαρακτήρισε πραγματικά κομψοτεχνήματα της Καστοριάς και της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Μακεδονίας.

Συνεχάρη όλους τους εκθέτες για την συμμετοχή τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία και τα αποτελέσματα της έκθεσης να είναι ανάλογα των προσπαθειών και των προσδοκιών, των διοργανωτών και των Γουνοποιών. 

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Υποψήφια Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria