Ευχές σε Γηροκομείο – ΚΑΠΗ και Λαϊκή Αγορά από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τον Θ. Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας - OlaDeka

Ευχές σε Γηροκομείο – ΚΑΠΗ και Λαϊκή Αγορά από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και τον Θ. Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας

Ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα εξέφρασε προς τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου «Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου», η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και ο Θ. Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Θωμάς Μάνος, σήμερα  Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου 2023, κατά την επίσκεψή τους στη δομή φιλοξενίας.

Εκεί, συναντήθηκαν, για προληπτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, μονάχα με την υπεύθυνη διαχειρίστρια του χώρου, Αναστασία Τσαδήλα, όπου  συζητήθηκαν διάφορα θέματα που τους απασχολούν, ενώ  τόνισαν την βούληση της Περιφέρειας για στήριξη του σημαντικού έργου που παρέχει το ίδρυμα, στους συνανθρώπους μας.

Στη συνέχεια, η κα. Κοζατσάνη μαζί με τον κ. Μάνο, επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς και  αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους.

Τέλος, επισκέφτηκαν την λαϊκή αγορά, συνομιλώντας με τοπικούς παραγωγούς – πολίτες, ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες Ημέρες.

Να σημειωθεί, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς προμηθεύτηκε και παρέδωσε  στο Γηροκομείο, είδη προσωπικής υγιεινής, που είναι απαραίτητα για την φροντίδα των ηλικιωμένων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria