Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση επιπέδου «μαφίας» – Εμπλέκονται και αστυνομικοί - OlaDeka

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση επιπέδου «μαφίας» – Εμπλέκονται και αστυνομικοί

Στον εισαγγελέα ογκωδέστατη δικογραφία για πάνω από 60 άτομα – Αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μιας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις στην οποία, μάλιστα, εμπλέκονται και πολλοί εν ενεργεία αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες των δημοσιογράφων Δημήτρη Πώποτα και Άριας Καλύβα, η Δίωξη Εκβιαστών προ ημερών παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ογκωδέστατη δικογραφία, για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, κατόπιν και της ύπαρξης σχετικής Εισαγγελικής Παραγγελίας, με την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας» με πολλές διακλαδώσεις και «πλοκάμια» σε διάφορα επίπεδα, με βαριά κακουργήματα, ύστερα από απόρρητη έρευνα δύο ετών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, για την υπόθεση έχει απευθείας ενημέρωση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ ενώ αναμένεται μέσα στην ημέρα και επιχείρηση σύλληψης των εμπλεκομένων προσώπων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψε εμπλοκή για περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria