ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ - OlaDeka

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ

Μία ακόμη σημαντική και πετυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε στην Καστοριά η Μαρία Αντωνίου

Στο επίκεντρο αυτή τη φορά η τρίτη ηλικία

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Συζητάμε με την Τρίτη Ηλικία για Υγεία και Συντάξεις», διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου στην Καστοριά η Μαρία Αντωνίου. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ Καστοριάς, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολύ σημαντικά ζητήματα από αξιόλογους ομιλητές, τον Χρήστο Σαββόπουλο, Καθηγητή Παθολογίας ΑΠΘ / Διευθυντή Α’ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής ΑΠΘ και την Αναστασία Δαρνάκα, Δικηγόρο.

Και οι δύο ομιλητές μέσα από τις ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις τους προσέλκυσαν το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο κατέκλυσε με ερωτήσεις τους δύο προσκεκλημένους.

Στην αρχική της τοποθέτηση η κ. Αντωνίου επισήμανε τον σπουδαίο ρόλο των ατόμων της τρίτης ηλικίας, τους οποίους χαρακτήρισε ως «τις ρίζες που πρέπει να φροντίζουμε για να ανθίζουν τα κλαδιά».  

Στο τέλος η Μαρία Αντωνίου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της καθώς και τους δύο επιστήμονες για την παρουσία τους. Ευχαρίστησε επίσης το προσωπικό της δομής του Δήμου Καστοριάς για την άψογη συνεργασία.

Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση έλαβαν από την κ. Αντωνίου ένα συμβολικό δώρο. 

Η Μαρία Αντωνίου επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι βρίσκεται σταθερά δίπλα στους πολίτες, σταθερά δίπλα στην Καστοριά !

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria