Α’ ΕΠΣ: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή-Κορυφώνεται η αγωνία - OlaDeka

Α’ ΕΠΣ: Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή-Κορυφώνεται η αγωνία

Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον στην κορυφή αυξάνεται πυρετωδώς, μιας και μετά τα σημερινά αποτελέσματα, είχαμε αλλαγή σκυτάλης.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων που είχε το προβάδισμα με 4 βαθμούς μετά την ήττα στον Παναργειακό και την σημερινή ισοπαλία στο Νταηλάκη, και σε συνδυασμό με τις νίκες της Αστραπής Μεσοποταμίας, οπισθοχώρησε στην 2η θέση και στο -1 από τους κιτρινόμαυρους.

Τα ελάφια σκόνταψαν στο Νταηλάκη στο γειτονικό ντέρμπι αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ αντίθετα η Αστραπή κέρδισε α.α. 3-0 τα Λακκώματα, κάτι που προκάλεσε ανακατατάξεις στην κορυφή, με τους κιτρινόμαυρους πλέον να απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής.

Στα άλλα ματς της 20ης αγωνιστικής  ο Παναργειακός συνέχισε την ανοδική του πορεία μετά τη νίκη που πέτυχε στο Μαυροχώρι επί του Γράμμου Μαυροχωρίου με σκορ 1-2, συμπληρώνοντας 5 ματς χωρίς ήττα, ενώ την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει το El Clasico, αφού υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αστραπή.

Την 10η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου, επικρατώντας και μάλιστα με ανατροπή του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 2-1, ενώ νίκη οξυγόνο πέτυχε και η Δόξα Αμπελοκήπων η οποία κέρδισε με σκορ 3-0 την Πεντάβρυσο και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέλος, η Δόξα Κορησού επιβλήθηκε εύκολα με σκορ 4-2 του Ηρακλή Πολυκάρπης, αφήνοντάς τον σε δυσμενή βαθμολογική θέση.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria