Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Καστοριά και όλη την Ελλάδα - OlaDeka

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι της ΝΔ στην Καστοριά και όλη την Ελλάδα

Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που θα διεκδικήσουν μια θέση στη Βουλή στις εκλογές τις 21ης Μαΐου. Πολίτες, καταξιωμένοι στις τοπικές κοινωνίες και στο επάγγελμά τους. Και όλοι τους πιστοί στο όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την Ελλάδα του 2027.

Στην Καστοριά τα δημοσιεύματα αναφέρουν Μαρία Αντωνίου και Αγνή Κανδύλη. Με μια γρήγορη ματιά βλέπουμε ότι η λίστα πχ στις όμορες ΠΕ της Δυτ. Μακεδονίας περιέχει μόνο τους εκείνους οι οποίοι δεν είναι νυν βουλευτές και προφανώς περιέχονται έτσι κι αλλιώς στη λίστα των υποψηφίων. Άρα η λίστα της Καστοριάς είναι Ζήσης Τζηκαλάγιας, Μαρία Αντωνίου και Αγνή Κανδύλη.

Στην Κοζάνη:

Στην Φλώρινα:

Στα Γρεβενά:

Το 50% του συνόλου των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας θα είναι νέα πρόσωπα. Χωρίς συμμετοχή, μέχρι σήμερα, στην κεντρική πολιτική σκηνή, διεκδικώντας για πρώτη φορά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ανανέωση του πολιτικού προσωπικού.

Η συμμετοχή των γυναικών στα ψηφοδέλτια ανέρχεται σε ποσοστό 42% και των ανδρών στο 58%. Ενώ, ο μέσος όρος ηλικίας των νέων υποψηφίων είναι τα 44 έτη.

Δείτε τους νέους υποψήφιους βουλευτές εδώ.

ND1
ND2
ND3
ND4
ND5
ND6
ND7
ND8
ND9
ND10
ND11
ND12

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria