Ίλον Μασκ: Αντικατέστησε το logo του Twitter με το σκύλο του Dogecoin - OlaDeka

Ίλον Μασκ: Αντικατέστησε το logo του Twitter με το σκύλο του Dogecoin

Έκπληκτους άφησε για ακόμα μια φορά τους χρήστες του Twitter ο Ίλον Μασκ, καθώς άλλαξε το logo της εφαρμογής και στη θέση του μπλε πτηνού έβαλε τον σκύλο του Dogecoin.

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τον λόγο που ο επιχειρηματίας προχώρησε σε αυτή την κίνηση. Μερικοί υποθέτουν ότι πρόκειται για μια Πρωταπριλιάτικη φάρσα με καθυστέρηση, όμως σε κάθε περίπτωση αύτο που κατάφερε είναι να αυξήσει την αξία του Dogecoin κατά 30%.

Ο ίδιος ο Μασκ επέλεξε να σχολιάζει την αλλαγή του logo μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter ενθυμούμενος μια παλιά στιχομυθία που είχε με έναν χρήστη της πλατφόρμας.

«Όπως σας το είχα υποσχεθεί» έγραψε στο tweet του ο μεγιστάνας, αναρτώντας μία παλιότερη συνομιλία που είχε με τον χρήστη WSBChairman, ο οποίος διατηρεί έναν άκρως δημοφιλή λογαριασμό στην πλατφόρμα, με εκατοντάδες χιλιάδες followers.

«Χρειάζεται κάποια νέα πλατφόρμα;», αναρωτιόταν πριν περιπου έναν χρόνο ο Μασκ.

«Απλώς αγόρασε το Twitter και αντικατέστησε το logo του πουλιού με το Doge», του απαντούσε ο WSBChairman.

«Χαχαχα, αυτό θα ήταν αρρωστημένο», είχε σχολιάσει τότε ο επιχειρηματίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ίλον Μασκ διαφημίζει το συγκεκριμένο κρυπτονόμισμα, καθώς και στο παρελθόν είχε υποστηρίξει ότι μπορεί να προσφέρει καλύτερη λειτουργικότητα πληρωμών από το bitcoin.

Photo by Kanchanara on Unsplash

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria