Επιτέλους! Η Καστοριά αποκτά ΚΤΕΛ όπως αυτά πρέπει να είναι. Μεταφορά των ΚΤΕΛ σε ιδιωτικό χώρο στην είσοδο της πόλης - OlaDeka

Επιτέλους! Η Καστοριά αποκτά ΚΤΕΛ όπως αυτά πρέπει να είναι. Μεταφορά των ΚΤΕΛ σε ιδιωτικό χώρο στην είσοδο της πόλης

Ο κύβος ερρίφθη και το πάγιο αίτημα κοινωνίας και αρχών γίνεται πραγματικότητα! Τα ΚΤΕΛ της Καστοριάς επί σειρά ετών βρίσκονται εγκατεστημένα στο κέντρο της πόλης δίνοντας τη γνωστή αναχρονιστική εικόνα.

Εικόνα που για ν’ αλλάξει ο Τάκης Παπουλίδης, ενώ ξήλωσε το ξερό γήπεδο και τους βάλτους της παλιάς, πέτρινης εποχής, για να τα αντικαταστήσει με τη Λεωφόρο των Κύκνων, καλαίσθητα πάρκα κλπ, δεν κατάφερε να «διώξει» από τους πνεύμονες της πόλης την εταιρία με τα πολλά και ογκώδη οχήματα που από τη μια εξυπηρετούν αλλά από την άλλη δημιουργούν πολλαπλά «εμφράγματα» στο κεντρικότερο σημείο της πόλης.

Τα ΚΤΕΛ επιτέλους μεταφέρονται σε δικό τους χώρο που σύμφωνα με τις πληροφορίες αγοράστηκε από ιδιώτη στην είσοδο της πόλης.

Έτσι, η Καστοριά ανασαίνει, ομορφαίνει και γίνεται λειτουργική όσον αφορά το κυκλοφοριακό, τους χώρους στάθμευσης, το εμπόριο και την ποιότητα ζωής και τα ΚΤΕΛ ως ιδιωτική εταιρία αποκτούν τον δικό τους ιδιωτικό χώρο όπως κάθε άλλη ιδιωτική εταιρία, χωρίς να καταλαμβάνει δημόσιο χώρο που μάλιστα στις σημερινές εποχές είναι τόσο απαραίτητος στους πολίτες.

Να συμπληρώσουμε ότι σύμφωνα με ανεπίσημες και ανεπιβεβαίωτες επίσης πληροφορίες, οι αρμόδιοι των ΚΤΕΛ Καστοριάς, προχώρησαν σε αυτή την ιστορική απόφαση, μετά από σχετική έρευνα – μελέτη την οποία εκπόνησε εξειδικευμένη συνεργάτρια εταιρία μετά το δημοσίευμα του oladeka.com που αποκάλυψε ότι τα όσα έχουν ανακοινωθεί από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ περί έλευσης σιδηροδρόμων στην Καστοριά, αποτελούν απλά όνειρα θερινής νυκτός…Έτσι τα ΚΤΕΛ θα παραμείνουν κυρίαρχοι στο χώρο των επιβατικών αλλά και εμπορευματικών μεταφορών με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον, τη βιωσιμότητα αλλά και τα επενδυτικά σχέδια του φορέα.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση εντός ολίγων ωρών.

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria