A' ΕΠΣ : Διπλό τίτλου των Γραμμοχωρίων, ξέφυγαν στους +4/ Νέα ανέλπιστη γκέλα της Αστραπής Μεσ/μίας - OlaDeka

A’ ΕΠΣ : Διπλό τίτλου των Γραμμοχωρίων, ξέφυγαν στους +4/ Νέα ανέλπιστη γκέλα της Αστραπής Μεσ/μίας

Η πλήρη επικράτηση των φιλοξενούμενων, τα 19 γκολ (εκ των οποίων μόλις τα 2 οι γηπεδούχοι), αλλά και η ανέλπιστη εντός έδρας ήττα της φιλόδοξης Αστραπής Μεσοποταμίας, ξεχώρισαν στην 17η αγωνιστική.

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έκανε η ΑΕ Γραμμοχωρίων, μετά τη νέα, αλλά αγχωτική και δύσκολη νίκη που πέτυχε στην Κορησό επί της τοπικής Δόξας με σκορ 0-1.

Τα ελάφια παρέμειναν όρθια σε μία ακόμη δύσκολη έδρα και εξακολουθούν να παραμένουν αήττητα (14-3-0), ενώ παράλληλα εκμεταλλεύτηκαν το απρόσμενο δώρο της Αστραπής Μεσοποταμίας, κάτι που τα έδωσε την μεγάλη ευκαιρία να αυξήσουν την διαφορά τους από τον βασικό ανταγωνιστή τους στους 4 βαθμούς.

Έτσι πέντε αγωνιστικές πριν την λήξη του 45ου πρωταθλήματος η ομάδα των Γραμμοχωρίων μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, αύξησε σημαντικά τις ελπίδες της για την κατάκτηση του τίτλου, ο οποίος αν τελικά επιτευχθεί, θα είναι για δεύτερη φορά στην 36χρονη ιστορία τους, και μάλιστα μετά από 16 ολόκληρα χρόνια (το είχε κατακτήσει το 2006).

Ήττα-σοκ για την Αστραπή, η οποία συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς νίκη, χάνοντας πολύτιμο έδαφος από την κορυφή. Ο Γράμμος Μαυροχωρίου ήταν αυτός που με τη νίκη του (3η εκτός έδρας), πήρε την ρεβάνς του α’ γύρου (1-8) και υποχρέωσε τους κιτρινόμαυρους στην 2η ήττα εντός έδρας (0-1), περιορίζοντας τους ακόμη περισσότερο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί οι κιτρινόμαυροι μετά τις διαδοχικές απώλειες βαθμών και ειδικότερα των δύο ματς εντός έδρας (ΑΟ Κάστωρ και Μαυροχώρι), έχασαν πολύτιμο έδαφος από την κορυφή, από την οποία απέχουν, πλέον, 4 βαθμούς.

Το ενδιαφέρον λοιπόν κορυφώνεται στα εναπομείναντα 5 ματς, όπου οι δύο μνηστήρες του τίτλου, θα προσπαθήσουν, ο καθένας από την πλευρά του, να κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να εξασφαλίσουν την 1η θέση.

Οι υπόλοιποι αγώνες των δύο διεκδικητών

18η αγωνιστική

Γραμμοχώρια – Λακκώματα

Αστραπή – Πολυκάρπη

19η αγωνιστική

 Παναργειακός – Γραμμοχώρια 

Κορησός – Αστραπή

20η αγωνιστική

Νταηλάκη – Γραμμοχώρια

Αστραπή – Λακκώματα

21η αγωνιστική

Γραμμοχώρια – ΑΕ Βιτσίου

Παναργειακός – Αστραπή

22η αγωνιστική

Αμπελόκηποι – Γραμμοχώρια

Αστραπή – Νταηλάκη

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε ο Παναργειακός, επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 0-6 στην Πεντάβρυσο της τοπικής ομάδας, ο οποία παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση.

Ματς με ανατροπές στο γήπεδο της Πολυκάρπης, όπου Ηρακλής και ΑΕ Βιτσίου μοιράστηκαν βαθμούς και  γκολ, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τους γηπεδούχους ωστόσο, να παραμένουν σε δύσκολη βαθμολογική θέση.

Την 2η νίκη μακριά από την έδρα του πέτυχε ο Νταηλάκης επικρατώντας μάλιστα με το ευρύ σκορ 0-4 της Δόξας Αμπελοκήπων, σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας

Τέλος, Ο ΑΟ Κάστωρ πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης επικρατώντας με σκορ 0-3 των Λακκωμάτων που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, νίκη με την οποία ξέφυγαν προς το παρών από την επικίνδυνη ζώνη.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria