"Ώρα να μιλήσουμε!" Ο Ελληνικός Κλάδος Γούνας καλεί τους δυτικομακεδόνες να υποστηρίξουν τις αγροτικές κοινότητες και την κτηνοτροφία γούνας - OlaDeka

“Ώρα να μιλήσουμε!” Ο Ελληνικός Κλάδος Γούνας καλεί τους δυτικομακεδόνες να υποστηρίξουν τις αγροτικές κοινότητες και την κτηνοτροφία γούνας

Ο ελληνικός κλάδος της γούνας απευθύνει έκκληση σε όλους τους δυτικομακεδόνες, να υπογράψουν την αίτηση υποστήριξης.

Ο Ελληνικός κλάδος γούνας καλεί τους ανθρώπους της Δυτικής Μακεδονίας να εκφράσουν την υποστήριξή τους προς τις αγροτικές κοινότητες και οικονομίες, συμπεριλαμβανομένου του κλάδου της γούνας, με το να υπογράψουν μια αίτηση. Για πάρα πολύ καιρό, οι πολιτικοί στις Βρυξέλλες αγνόησαν τα προβλήματα των αγροτικών κοινοτήτων και είναι καιρός να σηκωθούμε και να δηλώσουμε την υποστήριξή μας.

Ήρθε η ώρα να ακουστεί η φωνή σας, λένε κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου. Αυτή η αίτηση ξεκίνησε σε ολόκληρη την Ευρώπη, καλώντας την ΕΕ να επιδείξει μεγαλύτερη υποστήριξη στις αγροτικές κοινότητές της, όπως οι Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Φλώρινα και Γρεβενά. Με την υπογραφή σας, προσελκύετε την προσοχή στις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγροτικές περιοχές σε ολόκληρη την ΕΕ και καλείτε τις αγροτικές βιομηχανίες, όπως η γούνα, να λαμβάνονται καλύτερα υπόψη για την παροχή θέσεων εργασίας σε εκατομμύρια Ευρωπαίους.

Αυτή η επίσημη αίτηση της ΕΕ, που ονομάζεται επίσημα Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών, ονομάζεται Προστασία της Αγροτικής Κληρονομιάς, της Ασφάλειας και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας της ΕΕ και έχει την πλήρη υποστήριξη της ελληνικής βιομηχανίας γούνας. Η ελληνική βιομηχανία γούνας πιστεύει ότι είναι καιρός οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να επιδείξουν στους πολιτικούς της ΕΕ την υποστήριξή τους για την κτηνοτροφία γούνας και τις αγροτικές κοινότητες που υποστηρίζονται από τον κλάδο.

Όλοι πρέπει να μιλήσουμε δυνατότερα στους πολιτικούς της ΕΕ υπογράφοντας αυτήν την αίτηση. Η βιομηχανία γούνας έχει παρουσία στη Δυτική Μακεδονία εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα και σήμερα απασχολεί άμεσα χιλιάδες ανθρώπους και πολλούς άλλους έμμεσα. Η εμπορία γούνας έχει ενσωματωθεί στις παραδόσεις της περιοχής και ο ελληνικός γούνινος τομέας δεσμεύεται να προωθήσει τα οφέλη της βιομηχανίας γούνας στις τοπικές κοινότητες και στον ευρύτερο χώρο της μόδας. Πιστεύουμε ότι η κτηνοτροφία γούνας μπορεί να συνεχίσει να είναι μια ζωτική πηγή εισοδήματος για τις αγροτικές κοινότητες, που διεξάγεται υπεύθυνα και σύμφωνα με υψηλά πρότυπα ευημερίας των ζώων.

Ο ελληνικός κλάδος της γούνας απευθύνει έκκληση σε όλους τους δυτικομακεδόνες, να υπογράψουν την αίτηση υποστήριξης της κτηνοτροφίας γούνας και των αγροτικών κοινοτήτων – καθώς και οι οικογένειές, οι συνάδελφοι και οι φίλοι σας. Μαζί, μπορούμε να προσελκύσουμε περισσότερες επενδύσεις της ΕΕ στις αγροτικές περιοχές και να υπερασπιστούμε τη βιομηχανία γούνας.

Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί, υπογράψτε την αίτηση σήμερα: https://eci.ec.europa.eu/026/public/#/screen/home


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria