Το Website που Μπορεί να Βρει Κάθε Φωτογραφία σου που Υπάρχει στο Internet - OlaDeka

Το Website που Μπορεί να Βρει Κάθε Φωτογραφία σου που Υπάρχει στο Internet

Είναι προφανές ότι περνάμε στην εποχή του ΑΙ και αυτό σίγουρα θα έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Σίγουρα, πάντως, τα αποτελέσματα προκαλούν ανησυχία.

Κάθε μέρα θα ακούσουμε και από μια είδηση που έχει να κάνει με την τεχνητή νοημοσύνη. Είτε πως κάποιο chatbot αναφέρει πως είναι λυπημένο, είτε πως θέλει να αποκτήσει πρόσβαση σε κωδικούς πυρηνικών εργοστασίων. Αυτή είναι η καθημερινότητα του 2023.

Ένα από τα τελευταία hot topic του χώρου είναι το PrimEyes. Ένα website, που από κάποιους περιεγράφηκε ως το «πιο διαταραγμένο AI site στο Ιnternet».  

Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης που μπορεί να βρει όλα τα site όπου έχουν ανέβει φωτογραφίες σου. Όπως πολύ καλύτερα περιέγραψαν κάποιοι άλλοι χρήστες, «η χαρά του stalker».

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ανεβάζεις μια ή και περισσότερες φωτογραφίες σου, κεντράρεις το πρόσωπό σου σε ένα κουτάκι που σου βγάζει και το PrimEyes αναλαμβάνει να βρει πού έχουν ανέβει εικόνες με εσένα.

Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν, αν και για να έχεις μεγαλύτερη επιτυχία στις αναζητήσεις σου θα πρέπει να κάνεις μια πληρωμένη εγγραφή.

Όπως και να ’χει, πάντως, αποδεικνύει με ακόμη έναν τρόπο πόσο creepy μπορεί να γίνει το Διαδίκτυο.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria