Τα νέα από την Έκθεση γούνας στην Κορέα - International Fur & Leather 2023 - OlaDeka

Τα νέα από την Έκθεση γούνας στην Κορέα – International Fur & Leather 2023

Η έκθεση International Fur & Leather 2023 στην Seoul, άνοιξε τις πόρτες της στις 27 Μαρτίου στο Grand InterContinental Parnas με εξαιρετικές κριτικές. Η εκδήλωση διήρκεσε 3 ημέρες και προσέλκυσε πάνω από 400 VIP καλεσμένους, αγοραστές και δημοσιογράφους τις ημέρες της έκθεσης.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν πολυτελείς συλλογές γούνας και δέρματος, που παρουσιάστηκαν σε 33 περίπτερα, φιλοξενώντας εκθέτες από τη Νέα Υόρκη, τον Καναδά, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Ρωσία, το Ουζμπεκιστάν και άλλους. Οι συλλογές παρουσίαζαν μια ευρεία γκάμα από mink, fox, samle, chinchilla, shearling μεταξύ άλλων υλικών. Τόσο ο Έλληνας πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος, όσο και ο Τούρκος πρέσβης κ. Ersin Ercin, καθώς και άλλοι διπλωμάτες επισκέφθηκαν τους υποψήφιους εκθέτες και ενίσχυσαν την υποστήριξή τους στο εμπόριο γούνας.

Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου, η IFF φιλοξένησε συνέντευξη Τύπου στην οποία συμμετείχαν 15 σημαντικοί Κορεάτες δημοσιογράφοι του εμπορίου, της κλωστοϋφαντουργίας και της μόδας για να σκιαγραφήσουν και να παρουσιάσουν την εκδήλωση. Ο κ. Γιάννης Μανάκας άνοιξε τη συνέντευξη τονίζοντας τη σημασία της εκδήλωσης για την έλευση διεθνών κατασκευαστών πολυτελών γουναρικών και δερμάτων στην Κορέα, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά γούνας στον κόσμο. Και στη συνέχεια, ο κ. Jean Pierre Rouphael παρουσίασε στον Τύπο τη Furmark, επισημαίνοντας το μέλλον της βιομηχανίας γούνας και την προσπάθειά της να παρέχει στους νέους και σύγχρονους καταναλωτές τις διαβεβαιώσεις που χρειάζονται γύρω από τη βιωσιμότητα, την ευημερία των ζώων και τις περιβαλλοντικές πτυχές.

Τόσο οι εκθέτες όσο και οι επισκέπτες είχαν εξαιρετικές ευκαιρίες δικτύωσης, συνάντησης με ειδικούς του κλάδου, δημιουργίας νέων συνδέσεων και πραγματοποίησης πωλήσεων και συναλλαγών. Καθώς και για ορισμένους να συναντήσουν τους μακροχρόνιους συνεργάτες και αγοραστές τους.

Η IFF Fairs, με επικεφαλής την κ. Kiran Mahmood, θα συνεχίσει να διερευνά νέες αγορές για να παρέχει στους κατασκευαστές γούνας και δέρματος ευκαιρίες εισόδου σε νέες αγορές σε όλο τον κόσμο, όπου οι επιχειρήσεις ευδοκιμούν, με κοντινές μελλοντικές ευκαιρίες να αφορούν την Ιαπωνία, το Καζακστάν, την περιοχή του Κόλπου μεταξύ άλλων αγορών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria