Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας - OlaDeka

Συνάντηση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Σπυρίδων ΔΙΟΓΚΑΡΗΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών Ελλάδας – Αλβανίας, πραγματοποίησε χθες (30-03-2023) στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αλβανικής Αστυνομίας.

Στη σύσκεψη που ακολούθησε, πέρα από τον κ. Γενικό, παρέστησαν ο βοηθός ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος ΤΡΕΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής Νικόλαος ΕΞΑΡΧΟΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Παναγιώτης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ο Τμηματάρχης Ασφάλειας και Αλλοδαπών της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνόμος Β΄ Γεώργιος ΝΤΑΝΗΣ.

Από πλευράς Αλβανικής Αστυνομίας παρέστησαν o Γενικός Διευθυντής Αστυνομίας Περιφέρειας Κορυτσάς Gjovalin LOKA, ο Διευθυντής της Αστυνομίας Συνόρων και Μετανάστευσης Περιφέρειας Κορυτσάς Fatmir ΗΟΧΗΑ, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Αστυνομίας Περιφέρειας Κορυτσάς, Ardrit ELMAZI και ο Διοικητής Αστυνομίας Περιφέρειας Κολόνιας, Ardian FEJZOLLARI.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν αστυνομικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η καταπολέμηση του διασυνοριακού εγκλήματος, ιδίως στους τομείς της διακίνησης ναρκωτικών και της παράνομης μετανάστευσης, ενώ επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ των Αστυνομιών των δύο χωρών, η οποία αποτελεί τη βάση για την επίλυση διαφόρων ζητημάτων, που πιθανόν να προκύπτουν κατά την εκτέλεση των αστυνομικών καθηκόντων.

Οι συναντήσεις στελεχών των Αστυνομιών των δύο χωρών, θα συνεχιστούν σύμφωνα με το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Αλβανίας, καθώς κρίνονται απαραίτητες για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών αμφοτέρων των χωρών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria