Ποιους «πίκρανε» η Έλενα Ξυδιά - Από Σαράντα Κύματα πέρασε η παραγωγή στην Καστοριά - OlaDeka

Ποιους «πίκρανε» η Έλενα Ξυδιά – Από Σαράντα Κύματα πέρασε η παραγωγή στην Καστοριά

Η «ιπτάμενη πιανίστρια» αναφέρει στο facebook ότι η παραγωγή της στην Καστοριά πέρασε…από σαράντα κύματα, όπως γράφει χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι το όλο project κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα όταν το drone με το οποίο πραγματοποιούνται οι λήψεις, έπεσε στην Ορεστιάδα, τη λίμνη της Καστοριάς.

Συνεχίζοντας τη συγκεκριμένη αναφορά, δηλώνει: «Κι όμως τα καταφέραμε…» Δεν αναφέρει όμως πως τα…καταφέρανε και ποιοι ήταν εκείνοι που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στο να βρεθεί το drone αλλά και η κάρτα η οποία περιείχε όλο το υλικό που είχε καταγραφεί. Με μια δόση παράπονο και λίγη πικρία, άνθρωποι του ΕΤΑΚ Καστοριάς (Εθελοντικού Τμήματος Αντιμετώπισης Καταστροφών Καστοριάς) μας είχαν εκμυστηρευτεί το γεγονός αρκετό καιρό πριν και δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του oladeka.com λοιπόν, κλήθηκαν, οι κατάλληλοι στην κατάλληλη στιγμή. Εάν δεν εντοπίζονταν και δεν ανασύρονταν, το drone και κυρίως η κάρτα εγγραφής, η παραγωγή θα μπορούσε να βιώσει μια μικρή καταστροφή (ίσως και όχι τόσο μικρή).

Οι εκπαιδευμένοι και έμπειροι δύτες του ΕΤΑΚ βούτηξαν στη λίμνη, εντόπισαν το drone με την κάρτα και τα παρέδωσαν στην παραγωγή έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το όλο έργο.

Δείτε τι γράφει στο Facebook η Έλενα Ξυδιά:

«Από Σαράντα Κύματα πέρασε η τελευταία μας παραγωγή, μια που στα γυρίσματα χάσαμε drone και το 70% των πλάνων.

Και όμως τα καταφέραμε το video στην πανέμορφη Καστοριά είναι έτοιμο!

H υπέροχη ομάδα μας και οι υποστηρικτές μας!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Έλενα Ξυδιά

Αναφορά για το περιστατικό και τον καθοριστικό ρόλο του ΕΤΑΚ δεν έγινε ούτε σε μια συνέντευξη που έδωσε νωρίτερα και ανέφερε άλλες δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Καστοριά. (Εκπομπή MEGA «Πάμε Δανάη»):

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria