Θωμάς Μόσχος: «Ή είναι παραμύθια ότι μας ανάγκασαν για ιδιωτικοποιήσεις, ή η ΕΕ μας δουλεύει ψιλό γαζί...» - OlaDeka

Θωμάς Μόσχος: «Ή είναι παραμύθια ότι μας ανάγκασαν για ιδιωτικοποιήσεις, ή η ΕΕ μας δουλεύει ψιλό γαζί…»

«Τελείωσε η επίσκεψη κλιμακίου της ΕΕ σχετικά με τις ευρωπαϊκές αξίες που «υποτίθεται» τηρεί η Ελλάδα σαν μέλος της ΕΕ.

Η έκθεση αναφέρει σχετικά με το ατύχημα στο Τέμπη πως ο πρωθυπουργός, εισαγγελείς, αρμόδιες αρχές και πολιτικοί είτε αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί τους, είτε δήλωσαν ότι δεν ήταν διαθέσιμοι.

Στην συνέχεια αναφέρει πως η δημοκρατία της χώρας πιέζεται αρκετά από την μη ελευθερία του τύπου, την αδυναμία του κράτους να προστατέψει δημοσιογράφους που βγάζουν στη φόρα τα άπλυτα της κυβέρνησης (φέρνει και το παράδειγμα της δολοφονίας Καραϊβάζ) αλλά και την τεράστια διαφθορά των δημοσίων υπηρεσιών.

Η ειρωνεία είναι ότι το δελτίο τύπου συνεχίζει να προκαλεί ερωτήματα αφού αναφέρει πως υπάρχει τεράστια υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση σχετικά με τις δημόσιες υπηρεσίες και όλα αυτά οδηγούν στην έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών σχετικά με το κράτος…

Για να καταλάβουμε δλδ όλα αυτά τα παραμύθια περι του ότι μας ανάγκασε η ΕΕ να ξεπουλήσουμε δημόσιες υπηρεσίες όπως ΔΕΗ, ΟΤΕ, Τρένα, Λιμάνια κτλ ή δεν ισχύουν ή εκεί στην ΕΕ μας κοροϊδεύουν ψιλό γαζί.

Ένα είναι σίγουρο αυτό που έχουμε σίγουρα δεν είναι κράτος που ωφελεί τον πολίτη και ως γνωστόν ένα κράτος που δεν ωφελεί τον πολίτη δεν είναι κράτος αλλά συμμορία…»

Θωμάς Μόσχος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria