Η Αγωνιστική Συσπείρωση Καστοριάς ματαιώνει τη διαδικτυακή εκδήλωση για την αξιολόγηση - OlaDeka

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Καστοριάς ματαιώνει τη διαδικτυακή εκδήλωση για την αξιολόγηση

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Καστοριάς ματαιώνει τη διαδικτυακή εκδήλωση που είχε προγραμματισμένη για την Κυριακή 5/3 στις 6:00μμ, μπροστά στην ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών. Πιστή στον λόγο της, καθώς ο Σύλλογός μας προγραμμάτισε έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 7/3 στις 6:00μμ, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς,  με παρουσία μέλους του ΔΣ της ΔΟΕ. Καλεί λοιπόν όλους τους συναδέλφους να παρευρεθούν στη γενική συνέλευση με σκοπό να συντονίσουμε τα βήματα της απόκρουσης της ατομικής αξιολόγησης.

Διευκρινιστικά, την Τετάρτη 1/3 το απόγευμα, η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Καστοριάς συνομίλησε τηλεφωνικά με όλες τις παρατάξεις του ΔΣ. Καμία παράταξη δεν ανέφερε ότι σχεδιάζεται Γενική Συνέλευση την Τρίτη 7/3. Ούτε ότι υπάρχει τέτοια σκέψη. Από αυτή την άποψη θεωρούμε ούτε η ανακοίνωση μας και η πρόθεσή μας για πραγματοποίηση διαδικτυακής εκδήλωσης, άσκησε την απαιτούμενη πίεση για να προγραμματιστεί αυτή η Γενική Συνέλευση.

Όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη και θα την κερδίσουμε, όπως κάνουμε εδώ και πάνω από 40 χρόνια. Δύναμή μας είναι η ενότητα, η ενιαία στάση απέναντι στα αντιλαϊκά νομοσχέδια. Θα νικήσουμε!

4/3/2023

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria