Ενημέρωση προς τους φιλάθλους της Καστοριάς - OlaDeka

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους της Καστοριάς

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ με την υπό αριθμό 173/2023 που κοινοποιήθηκε στην ομάδα μας, επιβάλει πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ, λαμβάνοντας υπόψη το Φύλλο Αγώνα, που συνέταξαν οι διαιτητές, καθώς και την έκθεση του παρατηρητή για τον αγώνα της 12ης Φεβρουαρίου με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, που διεξήχθη στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς. Το πρόστιμο επιβλήθηκε με βάση τις αναφορές του διαιτητή για τα φτυσίματα προς την διαιτητική τριάδα, μετά την λήξη της αναμέτρησης και κατά την αποχώρηση αυτής προς τα αποδυτήρια.

Δεν θα υπεισέρθουμε στην ουσία της υπόθεσης, καθώς αυτή θα κριθεί δευτεροβάθμια μετά την έφεση που κατέθεσε η ομάδα μας κατά της πρωτόδικης απόφασης. Αυτό που επιθυμούμε να τονίσουμε στην παρούσα φάση είναι η προσοχή που απαιτείται από όλους τους φιλάθλους μας, ώστε η ομάδα να προστατευτεί στο μέλλον από παρόμοιες καταστάσεις.

Θέλουμε τους οπαδούς μας και όλους τους φιλάθλους της Καστοριάς στο πλευρό μας. Ματώνουμε οικονομικά για να έχουμε μιά ομάδα πρότυπο λειτουργίας που θα τιμά τις συμφωνίες που έχει κάνει με προπονητές, ποδοσφαιριστές, προμηθευτές και τοπικούς επιχειρηματίες. Μας δίνει δύναμη και κουράγιο η παρουσία σας στο γήπεδο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας να κρατήσουμε ζωντανή την Ερυθροκίτρινη ΙΔΕΑ. Ας μην πυροβολούμε, όμως, τα πόδια μας, μόνοι μας πληρώνοντας “τζάμπα και βερεσέ” ποσά που διακυβεύουν την προσπάθεια που γίνεται.

Στο σημείο αυτό γνωστοποιούμε, επιπροσθέτως, ότι αναμένεται νέα εκδίκαση κατά της ομάδας μας για το ματς εναντίον της Κοζάνης και την ρίψη καφέ που αναγράφηκε στο Φύλλο Αγώνα. Θα ενημερώσουμε και για αυτήν την υπόθεση μόλις εκδοθεί η σχετική απόφαση.

Με βάση όλα τα παραπάνω καλούμε όλους τους φιλάθλους μας σε μαζικότερη στήριξη για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής, με τον κεραυνό Αγγελοχωρίου. Στήριξη με φωνή και πάθος, ώστε να σπρώξουμε τα παιδιά μας προς τη νίκη, αλλά χωρίς ακρότητες που στοιχίζουν σε όλους τους τομείς.

Το τονίζουμε για μια ακόμη φορά. Ασπίδα της ομάδας πρέπει κι επιβάλλεται να είναι ο κόσμος της. Ας το κάνουμε πράξη. Σας περιμένουμε.

FC KASTORIA

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria