Εκπαίδευση αθλητών για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στα γήπεδα - OlaDeka

Εκπαίδευση αθλητών για την παροχή Πρώτων Βοηθειών στα γήπεδα

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού, στο πλαίσιο ενεργειών για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών μέσα στα γήπεδα, προχωρά, σε συνεργασία με πιστοποιημένους εκπαιδευτές του ΕΤΑΚ Καστοριάς, στην εκπαίδευση αθλητών στις Πρώτες Βοήθειες, στην εφαρμογή ΚΑΡΠΑ (Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης), καθώς επίσης και στη χρήση απινιδωτή,.

Καλούνται όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι να δηλώσουν  την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στις Εκπαιδεύσεις με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ – Χρήση εξωτερικού απινιδωτή» που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Μαρτίου, από τις 18:00 έως τις 21:00, στην Αίθουσα δημοτικού Συμβουλίου και θα επαναληφθεί την Παρασκευή 17 Μαρτίου, τις ίδιες ώρες και στον ίδιο χώρο.

Λόγω της φύσης της εκπαίδευσης (χρήση ανθρώπινου ομοιώματος κλπ), η κάθε συνάντηση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 25 άτομα. Εάν το ενδιαφέρον των αθλητών είναι μεγάλο, θα επαναληφθούν οι εκπαιδευτικές συναντήσεις.

Το όριο συμμετεχόντων ανά σωματείο ορίζεται στα 2 άτομα (ενήλικα).

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να γίνουν έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στο Τμήμα Παιδείας και Αθλητισμού  στο τηλέφωνο 2467021026, ώρες 09:00 – 14:00 και στο [email protected].

 Αρμόδιοι υπάλληλοι: Μπλαχάβα Ελισάβετ  και Γκαρά  Χριστίνα.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria