Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΜΕΝΤ ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας! - OlaDeka

Δεν τα κατάφερε κόντρα στην ΜΕΝΤ ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας!

Την ήττα από την έμπειρη ομάδα της ΜΕΝΤ γνώρισε ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας το απόγευμα της Κυριακής, με την ομάδα μας για ένα ημίχρονο να στέκεται εντός διεκδίκησης της νίκης. Στην επανάληψη η ΜΕΝΤ όντας πιο εύστοχη έφτασε στην νίκη με το τελικό 58-78. 

Αξίζει να αναφερθεί η ταχύτητα με την οποία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, καθώς όταν σε άλλα γήπεδα δεν είχε καλά καλά συμπληρωθεί το τρίτο δεκάλεπτο, στην Μεσοποταμία οι δύο ομάδες είχαν ολοκληρώσει τον αγώνα και έφευγαν από το γήπεδο… Το διαιτητικό δίδυμο της αναμέτρησης λογικά βιαζόταν να αποχωρήσει και ως αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι σκληρές μάχες και οι επαφές στα δύο καλάθια για 40′, η ομάδα μας πήγε στην γραμμή των βολών μόλις 3(!) φορές. Η γενικότερη εικόνα έδειχνε μια μεγάλη υποτίμηση και μια άνιση διαχείριση μεταξύ των δύο ομάδων και κυρίως προς την ομάδα μας, κάτι το οποίο ήταν ορατό με γυμνό μάτι, για όσους βρέθηκαν χθες Κυριακή στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας. 

Τα παραπάνω ωστόσο δεν υποτιμούν σε καμία περίπτωση την αξία της νίκης και την ομάδα της ΜΕΝΤ, την οποία συγχαίρουμε και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν. Πλέον, η ομάδα μας καλείται στις 2 Απριλίου να αγωνιστεί κόντρα στον Εθνικό στην Κοζάνης, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας θέλει την νίκη, για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, πριν την έναρξη των πλέι άουτ. 

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας-ΜΕΝΤ 58-78

Δεκάλεπτα: 21-17, 31-39, 43-62, 58-78

Διαιτητές: Χατζηκώστας-Νικολαϊδης

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας (Δουβλετής): Ζόγκου 6 (2), Δήμου 3 (1), Ρέπας 9 (3), Αθανασόπουλος 2, Φούφας 5 (1), Παγανάς 14, Πανίδης 2, Ναϊπλής 11(3), Μαλιούρας 6, Μαχαιρίδης

ΜΕΝΤ (Τσούρμας): Γεωργιάδης 3 (1), Περγαμινέλης, Ψευτόγκας 17 (5), Μιχαηλίδης 19 (1), Τριανταφύλλου, Δημητρίου 10 (2), Νεοχωρίτης, Παραπούρας 11 (1), Κασούρας 14, Καντάρκος 4, Γαβριηλίδης, Χατζηβασιλείου

Το Σάββατο, οι κορασίδες του συλλόγου μας πέρασαν νικηφόρα από την Κοζάνη, επικρατώντας του Λασσάνη με 18-50, με τις αθλήτριες του κόουτς Ιωαννίδη να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση, ενώ λίγο αργότερα, οι παίδες μας πάλεψαν μα πάνω από όλα ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι κόντρα στους Διόσκουρους στο ίδιο γήπεδο, γνωρίζοντας την ήττα με 84-43. Την ίδια μέρα, στα Γρεβενά, τα κορίτσια Under 12 του κόουτς Δουβλετή, ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και κέρδισαν το χειροκρότημα, αγωνιζόμενες κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του Πρωτέα Γρεβενών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα τμήματα του συλλόγου μας για την προσπάθεια!

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria