Γ’ Εθνική: Μακεδονικός Φούφα - Καστοριά 1-0 - OlaDeka

Γ’ Εθνική: Μακεδονικός Φούφα – Καστοριά 1-0

Πρωτάθλημα, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022 – 2023.

  21η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου,

  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ 

 ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-0 (77΄) 

  Δημοτικό Γήπεδο Πτολεμαΐδας “ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ” 

  26/03/2023

Στο 3′ ο Μωυσιάδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Tozzo απέκρουσε σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Τοπάλης, από τα αριστερά, απευθείας άουτ. Στο 9΄ σε σουτ του Μανακίτσα, από πολύ μακρυά, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 11΄ η σέντρα του Σαββόπουλου, από τα δεξιά, πέρασε ανεκμετάλλευτη.  Στο 14΄ το σουτ του Μπάρο κόντραρε και μπλόκαρε ο Δημητριάδης. Στο 15΄ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Σεκουλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 20΄ ο Τσαρούχας μπλόκαρε την κεφαλιά του Χάιτα, ύστερα από σέντρα του Τοπάλη. Στο 34΄ ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, από τα αριστερά, αλλά το σουτ του Πάλλα, έξω από την περιοχή, έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 37΄ το κόρνερ του Tarelli, από τα δεξιά, πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 42΄ το κόρνερ του Φωλίνα, από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων. Στο 44΄ το πλάγιο άουτ του Μανακίτσα από τα δεξιά έδιωξε η άμυνα. Στο 45΄ ο Τσαρούχας εξουδετέρωσε την σέντρα του Βασσάκη, από τα αριστερά.

Στο 48΄ το σουτ του Τοπάλη, έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Τσαρούχας, το οποίο εξουδετέρωσε η άμυνα της Καστοριάς. Στο 50΄ μετά από λάθος της άμυνας, το σουτ του Θεοδουλίδη απέκρουσε ο Τσαρούχας. σε κόρνερ. Το εκτέλεσε, από τα αριστερά, ο Βασσάκης, αλλά η άμυνα απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 52΄ το φάουλ του Φωλίνα, από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα των γηπεδούχων.  Στο 55΄ ένα φάουλ για την Καστοριά, έξω από την περιοχή, η μπάά χτύπησε στο τείχος και το σουτ του Πάλλα στην συνέχεια έφυγε άουτ. Στο 59΄ φάουλ του Φωλίνα από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα. Στο 68΄ το σουτ του Βασσάκη πέρασε ψηλά άουτ.  Στο 74΄ ωραία κάθετη μπαλιά του Φωλίνα στον Τσελεπή, αυτός πλάσαρε, αλλά ο Δημητριάδης απέκρουσε τη μπάλλα. Στο 94΄ ο Μανακίτσας είδε την κόκκινη κάρτα. 

Διαιτητής: Χατζηπαναγιώτου Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Βοηθοί: Ευαγγέλου Ορέστης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

             Πασιάς Αριστείδης (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ: Δημητριάδης, Καρασούνας, Μωυσιάδης, Παπάς, Σεκουλίδης, Κοντογουλίδης, Σερσέμης, Τοπάλης, Χάιτας, Θεοδουλίδης (77΄ Καλογιαννίδης), Βασσάκης (70΄ Μησσόπουλος).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Tozzo, Φωλίνας, Παναγιωτίδης (77΄ Κωνσταντίνου), Tarelli, Πάλλας, Μηλιάτης (46΄ Τσελεπής), Ελευθεριάδης (58΄ Γκέγκας), Μανακίτσας, Μπάρο (68΄ Balde), Σαββόπουλος.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Kastoria FC the official


Γ’ Εθνική: Πήρε το «ντέρμπι» ο Φούφας κόντρα στην Καστοριά, μεγάλη νίκη για ΑΕΠ Κοζάνης, ισόπαλη η Κοζάνη – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Με την 21η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας στον 2ος Όμιλο, για τις ομάδες της Δυτικής Μακεδονίας.

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχτηκε η πρωτοπόρος Κοζάνη κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, παραμένοντας αήττητη στην 1η θέση.

Μεγάλη νίκη πήρε η ομάδα του Μακεδονικού Φούφα επί της Καστοριάς, στο ντέρμπι της Δυτικής Μακεδονίας και παρέμεινε ζωντανός στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε η ΑΕΠ Κοζάνης, που και αυτή με τη σειρά της μένει ζωντανή στον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 21η Αγωνιστική)

Μακεδονικός Φούφα – Καστοριά 1-0

Κοζάνη ΦΣ – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-1

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης 0-1

ΑΟ Χανιώτης – Δωτιεύς Αγιάς 3-0

Πιερικός – Σβορώνος 1-2

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Ελασσόνα 2-0

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙ
1Κοζάνη ΦΣ47
2Πιερικός34
3ΑΟ Χανιώτης34
4Σβορώνος32
5Εθνικός Ν. Κεραμιδίου31
6Κεραυνός Αγγελοχωρίου30
7Καστοριά28
8Ελασσόνα26
9Εδεσσαϊκός26
10ΠΑΟΚ Κρηστώνης26
11ΑΕ Ποντίων Κοζάνης25
12Μακεδονικός Φούφα23
13Ολυμπιακός Βόλου19
14Δωτιεύς Αγιάς17

Η επόμενη αγωνιστική:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 22η Αγωνιστική)

Κοζάνη ΦΣ – Μακεδονικός Φούφα

Καστοριά – ΑΟ Χανιώτης

Ελασσόνα – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Πιερικός

Δωτιεύς Αγιάς – Ολυμπιακός Βόλου

Σβορώνος – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Εδεσσαϊκός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria