Γ' Εθνική: Ισοπαλία 1-1 η Καστοριά με την Ελασσόνα - Αποτελέσματα και βαθμολογία - OlaDeka

Γ’ Εθνική: Ισοπαλία 1-1 η Καστοριά με την Ελασσόνα – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Στο 3΄ , μετά από ένα θαυμάσιο γέμισμα του Tarelli, από τα αριστερά, ο Πάλλας, μέσα στην περιοχή, έκανε το κοντρόλ, αλλά πλάσαρε άουτ.

  Στο 11΄ έγινε μια κάθετη στο Νο 9, ο οποιος πλάσαρε, απέκρουσε ο Κοσμίδης και πάνω στην γραμμή ο Ελευθεριάδης και στην συνέχεια έδιωξε η άμυνα. Στο 19΄ μετά από σέντρα του Νο 20 από τα δεξιά, το Νο 11 έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 23΄ το Νο 6 εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά εδιωξε η άμυνα. Στο 25΄ γέμισμα του Νο 3 από τα αριστερά, έδιωξαν εκ νέου οι αμυντικοί. Στο 28΄οι αμυντικοί της Καστοριάς αντέδρασαν λανθασμένα, αλλά ο Balde εσωσε την κατασταση διώχνοντας τη μπάλα, πριν δημιουργηθεί κάποιος κίνδυνος για την εστία του Κοσμίδη. Στο 33΄ το Νο 20 έκανε σέντρα από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Νο 11 έφυγε άουτ. Στο 36΄ η σέντρα σουτ του Νο 6 από τα δεξιά, έφυγε ψηλά άουτ.  Στο 41΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ, από τα αριστερά, το Νο 4, με σουτ στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0.  Στο 45΄ ο Κοσμίδης οριακά έδιωξε με την βοήθεια του δοκαριού ένα γέμισμα φάουλ από τα αριστερά.

Στο 46΄ το σουτ του Νο 6 , έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ. Στο 55΄ ένα φάουλ γέμισμα από τα αριστερά, μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 58΄ ωραία προσπάθεια του Tarelli, από τα αριστερά, πάσαρε στον Φωλίνα, αυτός έκανε την σέντρα, αλλά το πλασέ του Μπάρο, που έγινε αποδέκτης της μπάλας, βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή το σουτ του Πάλλα απέκρουσε ο Γούπος.  Στο 65΄ σε εκτέλεση φάουλ του Πάλλα, έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε το τείχος και κατέληξε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.  Στο 71΄ο Μανακίτσας εκτέλεσε πλάγιο άουτ, από τα αριστερά κι ο Πάλλας με σουτ, από το ύψος  του πέναλτι έφερε το μάτς στα ίσα (1-1).  Στο 73΄ ο Tarelli εκτέλεσε κόρνερ από τα αριτερά, αλλά το σουτ του Τσελεπή, από το ύψος της περιοχής, απομάκρυναν οι αμυντικοί. Στο 74΄ το φάουλ του Νο 6 , έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 77΄ μετά από μία εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων από τα αριστερά, ο ρέφερι διέκοψε την φάση, υποδεικνύοντας οφ σάιντ.  Στο 87΄ο

Φωλινας εκτέλσε φάαουλ από τα δεξιά, κεφαλιά σπάσιμο του Μανακιτσα στον Νάκο, το σουτ του οποίου έδιωξε η άμυνα. Στο 90΄ ο Γκέγκας βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Νάκο, αλλά ο Γούπος πρόλαβε κι απέκρουσε. Στο 90΄+ 3΄ ένα φάουλ για τους γηπεδούχους μπλόκαρε ο Κοσμίδης. Στο 90΄+5΄ το σουτ του 20 μετά απο εκτέλση φάουλ απέκρουσααν οι μαυντικοι σε κορνερ, το οποιοεκτελέστηκε απευθείας άουτ.

Διαιτητής: Πέτσας Σωτήριος (Ε. Π. Σ. Τρικάλων)

Βοηθοί: Παπαγεωργόπουλος Παναγιώτης (Ε. Π. Σ. Τρικάλων)

Αλεξόπουλος Χρήστος (Ε. Π. Σ. Τρικάλων)

Οι συνθέσεις:

Π. Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Γούπος, Νταμπώσης, Αγγελούλης, Περγκιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας, Τσάτσος, Κωστούλας, Καραγκούνης, Κούκος, Κακάμης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου (46΄ Παναγιωτίδης), Φωλίνας, Balde (46΄ Τσελεπής), Tarelli (88΄ Κυριακού), Πάλλας (81΄ Νάκος), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μπάρο (62΄ Μανακίτσας), Σαββόπουλος

Kastoria FC the official

Με την 18η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής στον 2ο Όμιλο.

Η πρωτοπόρος Κοζάνη αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, παραμένοντας στην 1η θέση με δώδεκα βαθμούς διαφορά από τον 2ο Πιερικό.

Από την άλλη μεγάλη νίκη πανηγύρισε η ομάδα της ΑΕΠ Κοζάνης απέναντι στον Εθνικό Ν. Κεραμιδίου με σκορ 1-0, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό τρίποντο για την παραμονή της στην κατηγορία.

Τέλος ισοπαλίες απέσπασαν Μακεδονικός Φούφα και Καστοριά κόντρα σε Σβορώνο και Ελασσόνα αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 18η Αγωνιστική)

ΠΑΟΚ Κρηστώνης – Κοζάνη ΦΣ 1-1

Σβορώνος – Μακεδονικός Φούφα 1-1

ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 1-0

Ελασσόνα – Καστοριά 1-1

Εδεσσαϊκός – Δωτιεύς Αγιάς 1-0

Κεραυνός Αγγελοχωρίου – ΑΟ Χανιώτης 0-2

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 0-1

Η βαθμολογία:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙ
1Κοζάνη ΦΣ42
2Πιερικός30
3Σβορώνος28
4ΑΟ Χανιώτης28
5Κεραυνός Αγγελοχωρίου27
6Ελασσόνα25
7Καστοριά25
8Εθνικός Ν. Κεραμιδίου24
9ΑΕ Ποντίων Κοζάνης21
10ΠΑΟΚ Κρηστώνης20
11Εδεσσαϊκός20
12Δωτιεύς Αγιάς17
13Μακεδονικός Φούφα17
14Ολυμπιακός Βόλου15

Η επόμενη αγωνιστική:

Γ’ Εθνική (2ος Όμιλος | 18η Αγωνιστική)

Τετάρτη 15 Μαρτίου

Κοζάνη ΦΣ – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Μακεδονικός Φούφα – Δωτιεύς Αγιάς

Καστοριά – Εδεσσαϊκός

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Σβορώνος

ΑΟ Χανιώτης – Ελασσόνα

Πιερικός – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Ολυμπιακός Βόλου – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

Επιμέλεια: Χρήστος Τσαρτσιανίδης 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria