Έξαλλοι οι vegan με την πασχαλιάτικη διαφήμιση των Jumbo και τον Τάσο Μπουγά [εικόνες - βίντεο] - OlaDeka

Έξαλλοι οι vegan με την πασχαλιάτικη διαφήμιση των Jumbo και τον Τάσο Μπουγά [εικόνες – βίντεο]

Εξοργίστηκαν οι vegan για τη πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo με τον Μπουγά

Αντιδράσεις θετικές αλλά και αρνητικές από vegan και μη, έχει προκαλέσει η νέα πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo. Ένα κόκκινο αυγό ως διαστημόπλοιο στη Σελήνη, μία στρίπερ ντυμένη λαγουδάκι που κάνει pole dancingποτήρια με μπύρα σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας, ψήστες, αρνιά και κοκορέτσια στο φεγγάρι και στη μέση ο “Πλανητάρχης” Τάσος Μπουγάς.

Ειδικότερα, στην πασχαλινή διαφήμιση των Jumbo, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Τάσος Μπουγάς σε ρόλο αστροναύτη αναγκάζεται να μεταναστεύσει στη Σελήνη για να ψήσει το αρνί, έχοντας “εκδιωχθεί” από τους vegan.

Έξαλλοι οι vegan με την πασχαλιάτικη διαφήμιση των Jumbo και τον Τάσο Μπουγά [εικόνες - βίντεο]
JUMBO ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
JUMBO ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ
JUMBO ΤΑΣΟΣ ΜΠΟΥΓΑΣ

Συγκεκριμένα, ο λαϊκός βάρδος τραγουδάει μία διασκευή του τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου “Φεγγάρι μου”, με τους στίχους να έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

“Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διωξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας”, τραγουδάει ο “Πλανητάρχης”, αποχαιρετώντας παράλληλα το “λαγουδάκι” που εκσφενδονίζεται στο Διάστημα.

Τέλος, κρατώντας μία λαμπάδα μπριζόλα, ο ίδιος ζητά από τους vegan να μείνουν μακριά και αγαπημένοι, ενώ την ίδια στιγμής θεατής όλου αυτού είναι ένας νεαρός vegan, ο οποίος κρατά μια λαμπάδα μαρούλι και τρώει παράλληλα από αυτό.

https://twitter.com/BlueJayUltra/status/1637934397826519040?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1637934397826519040%7Ctwgr%5E6dcc19bbb131553679c7e3dc028a85de56eeb63f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thetoc.gr%2Fkoinwnia%2Fbest-of-internet%2Fexalloi-oi-vegan-me-tin-pasxaliatiki-diafimisi-ton-jumbo-kai-ton-taso-mpouga-eikones—binteo%2F

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria