Το ΠΑΣΟΚ για τις εκθέσεις γούνας - OlaDeka

Το ΠΑΣΟΚ για τις εκθέσεις γούνας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής εύχεται στους γουνοποιούς οι οποίοι  συμμετέχουν στις δύο Διεθνείς Έκθεσης Γούνας που λαμβάνουν χώρα αυτή την εβδομάδα σε Μιλάνο και Χονγκ Κονγκ Καλή και Μεγάλη Επιτυχία!

Ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες από αυτές που έφερε ο πόλεμος στην Ουκρανία και το εμπάργκο που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στις πωλήσεις προϊόντων προς τη Ρωσία το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής θα είναι πάντα δίπλα στους αγώνες των γουνοποιών για στήριξη  του επαγγέλματός και της διάσωσης του. Και προπάντων θα στηρίζουμε τους γουνεργατες ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια από τη δουλειά τους, να αντέξουν και να παραμείνουν στο επάγγελμα, το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά και είναι ο απαραίτητος κρίκος στη διάσωσή του.

Οι παραινέσεις για εναλλακτικές απασχολήσεις των γουναράδων ώσπου να εξομαλυνθεί η κατάσταση στη Ρωσία και την Ουκρανία δείχνουν πως δεν αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα ο κλάδος και  μόνο δάκρυα και οργή μπορούν να προκαλέσουν. Οι χειραψίες και τα χτυπήματα στην πλάτη δε δίνουν λύσεις στην κρίση που διανύουμε!!!

Η Τέχνη της Γούνας πρέπει να διασωθεί και για να γίνει αυτό η κυβέρνηση οφείλει με μεθοδικότητα και σοβαρότητα να συνεργαστεί με τους αρμόδιους φορείς  για όσο διαρκεί αυτός ο πόλεμος και ο αποκλεισμός πωλήσεων γούνας προς τη Ρωσία.

  • η επιδότηση απασχόλησης
  • αναστολή πληρωμής των δόσεων των δανείων των επιχειρήσεων
  • οι παρατάσεις προθεσμιών στα τελωνειακά εμπορεύματα

είναι μερικά μέτρα που πρέπει να καθιερωθούν για όσο διαρκεί αυτή η κρίση.

Η Γραμματέας
Βάσω Μαλέα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria