Συνάντηση Εργασίας για την πορεία υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Π.Ε. Καστοριάς - OlaDeka

Συνάντηση Εργασίας για την πορεία υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Π.Ε. Καστοριάς

Συνάντηση εργασίας για την παρουσίαση της πορείας υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Περιφερειάρχη, Γιώργου Κασαπίδη, σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2022, στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη  Καστοριάς, Δέσποινας Κοζατσάνη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου,  η Προϊσταμένη του τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων Βάσω Σιδηροπούλου, ο Προϊστάμενος Εκτέλεσης Έργων Δομών Περιβάλλοντος Χαράλαμπος Δόλλας, ο Προϊστάμενος Μηχανολογικού Εξοπλισμού Γιάννης Πολυχρονόπουλος, ο Προϊστάμενος Ωρίμανσης Έργων και Μελετών  Θεόδωρος Κασκίτσης, ο  επιστημονικός συνεργάτης του Περιφερειάρχη Νίκος Τζιούτζιος και ο συνεργάτης της Αντιπεριφερειάρχη Βελισσάριος Παπαδόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τα υπηρεσιακά στελέχη παρουσίασαν αναλυτικά την πρόοδο του συνόλου των έργων και των μελετών που εκτελεί η Υπηρεσία, τα οποία περιλαμβάνουν έργα οδοποιίας, κτιριακά, εκκλησιαστικά, αρδευτικά, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας κ.α. και δρομολογήθηκαν οι ενέργειες για την μετέπειτα πορεία τους.

Η Περιφερειακή Αρχή, παρακολουθεί  συνεχώς την πορεία υλοποίησης των Τεχνικών Προγραμμάτων όλων των Περιφερειακών Ενοτήτων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να υποστηρίξει το έργο των Υπηρεσιών και να προωθήσει την άμεση υλοποίηση έργων απαραίτητων για  όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria