Συγκινητική η ανταπόκριση πολιτών και φορέων για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Δυτική Μακεδονία - OlaDeka

Συγκινητική η ανταπόκριση πολιτών και φορέων για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Δυτική Μακεδονία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκινητική η ανταπόκριση πολιτών και φορέων για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Σύρια

Ολοκληρώθηκε η δράση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.) για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας.

Πιο συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023, το πρωί, έως και την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, οι Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, γέμισαν τα σημεία συλλογής, με περίσσευμα της αγάπης των συμπολιτών μας. Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας προσέφεραν από κλινοσκεπάσματα μέχρι ρούχα και φαρμακευτικά είδη, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη τους, με μια πράξη συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γεώργιος Κασαπίδης, ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν σε αυτή τη δράση ανθρωπισμού αλλά πρωτίστως τους συμπολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους για τις γενναιόδωρες προσφορές τους. «Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας αποδεικνύουν ότι σε αυτόν τον τόπο κατοικούν η αγάπη, η ευαισθησία και η ανθρωπιά» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria