Στις εργασίες στον κόμβο Μ. Αλεξάνδρου – Κύκνων ο Δήμαρχος Καστοριάς - OlaDeka

Στις εργασίες στον κόμβο Μ. Αλεξάνδρου – Κύκνων ο Δήμαρχος Καστοριάς

Επιτόπια αυτοψία στον κόμβο που κατασκευάζεται στη συμβολή των Λεωφόρων Μ. Αλεξάνδρου και Κύκνων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον ανάδοχο, το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενώ, ταυτόχρονα, τοποθετήθηκαν στα συγκεκριμένα σημεία οι αγωγοί του φυσικού αερίου, όπως επίσης και νέοι σωλήνες ύδρευσης, προκειμένου να μη χρειαστεί να σκαφτούν εκ νέου οι δρόμοι, με το πέρας των εργασιών για την ανάπτυξη δικτύων.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας, το οποίο θα δώσει μια πιο σύγχρονη και όμορφη όψη σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Ακολουθούν και άλλα έργα, όπως η βελτίωση της οδού Ορεστείων, η παιδική χαρά στο Ντολτσό, οι ασφαλτοστρώσεις, αγροτικές οδοποιίες και πολλά άλλα για τα οποία ήδη έχουμε υπογράψει τις συμβάσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του στο σημείο των εργασιών.

Το αργότερο ως το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί ο κύριος όγκος των εργασιών στον κόμβο, ώστε να δοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι και να σταματήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, δρόμος και κείμενο που λέει "ΔΕΥΑΚ PM"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και δρόμος
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "Theos"
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria