«Πάγωμα» των πλειστηριασμών ζητά από τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Καστοριάς - OlaDeka

«Πάγωμα» των πλειστηριασμών ζητά από τον Πρωθυπουργό ο Δήμαρχος Καστοριάς

Με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που σημειώθηκαν εχθές Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, κατά την έξωση επιχειρηματία της Καστοριάς κατόπιν πλειστηριασμού, επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, απέστειλε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, με την οποία εξέφρασε την αγωνία του για το οικονομικό μέλλον του τόπου, δεδομένου ότι πολλοί συμπολίτες μας αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα.

«Θεωρούμε ότι  είναι ύψιστης σημασίας η ανάγκη να δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα για την περιοχή μας και να υπάρξει ειδική νομοθετική ρύθμιση για την αποχή από την επιβολή κατασχέσεων και την αναστολή των πλειστηριασμών, τουλάχιστον μέχρι την ομαλοποίηση της οικονομικής κατάστασης, με την  άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας και τη μείωση του ενεργειακού και λειτουργικού κόστους, προκειμένου να προστατευθούν η πρώτη κατοικία και οι επιχειρήσεις της περιοχής μας, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης», υπογράμμισε στην επιστολή του ο κ. Κορεντσίδης. 

Σημειώνεται, ότι για τα εν λόγω οικονομικής φύσης προβλήματα του τόπου μας, ο Δήμαρχος Καστοριάς έχει καταθέσει στο παρελθόν αναλυτικό υπόμνημα προς την Κυβέρνηση με προτάσεις για την ανάκαμψη της επιχειρηματικότητας και της τοπικής οικονομίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria