Ο Καστοριανός Χρήστος Κοβατσιάδης υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου (βίντεο) - OlaDeka

Ο Καστοριανός Χρήστος Κοβατσιάδης υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου (βίντεο)

Ο παλιός δημοτικός σύμβουλος Δήμου Άργους Ορεστικού, υποψήφιος βουλευτής Καστοριάς με το ΠΑΣΟΚ και ζωγράφος, Χρήστος Κοβατσιάδης είναι υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου Θεσσαλονίκης


να πετύχουμε χωρίς επιρροές για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να σταθείτε δίπλα μας, να μας στηρίξετε, να γίνετε ενεργοί Δημότες με λόγο, απαιτήσεις για την καθημερινότητα και την ζωή μας. Πολλοί δημότες τόσα χρόνια αδιαφορούν και δηλώνουν αποχή και άγνοια για τα προβλήματα του Δήμου ως αποτέλεσμα, επιτήδειοι και καιροσκόποι που βασίζονται στην αδιαφορία του κόσμου να καρπώνονται την εξουσία στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και να ικανοποιούν προσωπική προβολή και διαπλεκόμενα συμφέροντα. Αν ανατρέξετε στην πορεία που έχει ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου θα δείτε ανθρώπους που έχουν διοικήσει τον Δήμο με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με προσωπικά οικονομικά συμφέροντα. Ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου είναι ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της ευρύτερης Περιφέρειας Θεσσαλονίκης έχοντας κονδύλια και πρόσβαση στα Ευρωπαϊκά προγράμματα και τα οφέλη αξιόλογα υψηλά. Παρόλα αυτά ,αυτοί που διοικούν τον Δήμο δηλώνουν ότι αδυνατούν να λύσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας του Δημότη, λόγω έλλειψης κονδυλίων και χρημάτων.

Για αυτό σας καλώ, σας καλούμε, να τολμήσετε να έρθετε μαζί μας, να μας στηρίξετε για να μπορέσουμε να αλλάξουμε όλοι μαζί, αυτό το κατεστημένο διοίκησης τόσα χρόνια που λυμαίνεται την εξουσία. Κάνουμε αυτήν την ειλικρινή κίνηση και θέλουμε μαζί μας, απλούς ανθρώπους, έντιμους, δημιουργικούς με όραμα, να τα αλλάξουμε όλα πριν είναι πολύ αργά ως εικόνα της κατολίσθησης και της απαξίωσης του ρόλου του Δημότη – Πολίτη. Απευθύνομαι, απευθυνόμαστε σε όλους τους Δημότες του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και ζητώ, ζητούμε να έρθετε μαζί μας στον αγώνα αυτόν και να μας στηρίξετε με την ψήφο σας και με την υποψηφιότητα σας ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, για ένα καλύτερο μέλλον, μέλλον των παιδιών μας. Επικοινωνήστε μαζί μας. Σας περιμένουμε μαζί στον αγώνα μας για μια νίκη για όλους μας, νίκη ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ και ΕΛΠΙΔΑ για το αύριο.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου

Κορδελιού – Ευόσμου

Κοβατσιάδης Χρήστος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria