Νέα Δημοκρατία: Το νέο spot – Αυτή την Ελλάδα θέλουμε [Βίντεο] - OlaDeka

Νέα Δημοκρατία: Το νέο spot – Αυτή την Ελλάδα θέλουμε [Βίντεο]

Το πρώτο spot με άρωμα εκλογών έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, το οποίο είναι παράλληλα και ένα… ταμείο όσων έκανε το κυβερνών κόμμα στην τρέχουσα τετραέτια.

Το βίντεο διάρκειας 25 δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στα social media του κόμματος εστιάζει στα κεντρικά σημεία της διακυβέρνησης του κόμματος: τη μείωση των φόρων, τις επενδύσεις, τα εξοπλιστικά προγράμματα, τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών, την αύξηση στους μισθούς και τον εκσυγχρονισμό του κράτους μέσω του gov.gr.

Αυτό είναι και ένα δείγμα της προεκλογικής καμπάνιας που αναμένεται να ακολουθήσει στις προσεχείς εκλογές η Νέα Δημοκρατία. Στο κυβερνών κόμμα επενδύουν σε μια στρατηγική συγκρίσεων των πεπραγμένων της κυβέρνησης με αυτά της περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ, εστιάζοντας στο διακύβευμα της επόμενης αναμέτρησης. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιοδεία του στη Λάρισα στα προεκλογικά διλήμματα, λέγοντας «θα πάμε μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω; Θέλουμε αλήθειες ή ψέματα; Θέλουμε αυξήσεις ή φόρους; Και τελικά θέλουμε σιγουριά ή εκλογικούς πειραματισμούς;»

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria