Μικτές ΕΠΣ Καστοριάς: Νίκη της Κ16 – Ισοπαλία για την Κ14 - OlaDeka

Μικτές ΕΠΣ Καστοριάς: Νίκη της Κ16 – Ισοπαλία για την Κ14

Μία ισοπαλία και μία νίκη ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων Iris Catering της ΕΠΣ Καστοριάς (Κ14 2-2 και Κ16 4-1) ,απέναντι σε αυτές της ΕΠΣ Φλώρινας στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Η Κ14 έδειξε στο πρώτο ημίχρονο πολύ καλό πρόσωπο και μάλιστα παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να αντιστρέψει το 0-1 σε 2-1 πριν την συμπλήρωση του ημιχρόνου  με γκολ του Χατζη (παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από το αρχικά χαμένο πέναλτι του) ,και με όμορφο τελείωμα  του Φυλιαδη κατάφερε να προηγηθεί. 

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημίχρονου η ομάδα της Καστοριάς είχε δυο μεγάλες στιγμές να κλειδώσει το παιχνίδι αλλά αρχικά είδε το πλασέ του Χατζη να περνά ελάχιστα αουτ και στην συνέχεια το δυνατό σουτ του Κυριακίδη να σταματά στο κάθετο δοκάρι.

Στην συνέχεια η ομάδα της  Φλώρινας ανέβασε ρυθμό , εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της ομάδας μας και με πίεση διαρκείας κατάφερε να ισοφαρίσει από στατική φάση κόρνερ διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ στο 2-2. 

Όσον αφορά την Κ16 η ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς κατάφερε να πάρει μία πολύ μεγάλη νίκη με ανατροπή (4-1), αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 0-1.

Η ομάδα της ΕΠΣ Καστοριάς είχε την κατοχή και την υπεροχή αλλά οι ποδοσφαιριστές της Καστοριανής ομάδας επηρεασμένοι από το γκολ που δέχτηκαν στο πρώτο λεπτό με την έναρξη του αγώνα δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ πριν την συμπλήρωση του 1ου 45λεπτου αν και κυριάρχησαν στο παιχνίδι, αφού έχασε πολλές ευκαιρίες, με τις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακα  της Φλώρινας, έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ να είναι 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές και την αυτοπεποίθηση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και έτσι να διαμορφωθεί  το δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα 4-1.

Σκόρερ για την ομάδα μας   : Σταμουλης – 3, Σαχινίδης – 1

Αξίζει να αναφερθεί  πως στο β’ ημίχρονο και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν πίσω στο σκορ την σύνθεση της 11αδας αποτελούσαν δέκα παίκτες γεννημένοι 2008 και μόνο ένας το 2007.

Επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη 08.02.στο γήπεδο των Γιαννιτσών με την ΕΠΣ Πέλλας.

Οι συνθέσεις 

Κ16  ΕΠΣ Καστοριάς (Μάκης Βελλίδης – Σταύρος Ευαγγελίδης): Παπαϊωάννου,  Κουλουκλιδης(46′ Εξαρχος),  Ποστεκιδης(84′ Σαχινιδης Νικ.),  Κωνσταντινιδης,  Λαζαρίδης,  Χριστόπουλος,  Παπουτσιδης,  Σαλτσογλιδης(90′ Κοντσιωτης),  Νικολαΐδης(60′ Πατσιος),  Τζανιδης(46′ Σταμουλης) , Σαχινιδης Βασ.

ΕΠΣ Φλώρινας: Λυκούδης,  Ρομπες,  Μαυρουδης(80′ Αναστασιαδης),  Ρώμας, Μανος,  Γιουρουκης,  Τοσομηνης,  Μουκας(80’Ρομπες),  Ιωαννιδης(68′ Νεδελκου), Θωμαιδης,  Ναιδος

Κ14 αποτέλεσμα 2-2

Οι συνθέσεις Κ14  (Μάκης Βελλίδης – Σταύρος Ευαγγελίδης)  ΕΠΣ Καστοριάς: Ευθυμίου,  Αναστασίου(65′ Τερπου),  Παπανδρέου(55′ Ματκαρης),  Κοντσιωτης, Σταυρίδης, Νανας,  Παύλου(72′ Ζησης), Γκετσιος, Φιλιαδης(55′ Βλαχόπουλος), Χατζής(72′ Τεζιας), Κυριακίδης 

ΕΠΣ Φλωρινας: Μαντοπουλος(70′ Παλικρουσης), Φωστηροπουλος(63′ Κουρεμπανας), Δελλιδης,  Γλουφτσης, Ουλιαρης, Τεκιδης,  Καμπουρης( 70′ Παράσχος), Μήσιος,  Κοσμιδης(46′ Πετρόπουλος),  Βερτκας,  Ιωαννιδης

Σκορερ Κ14 Χατζής,  Φιλιαδης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria