Μηλοπαραγωγοί: Υπάρχει ενδεχόμενο να συνομιλήσει μαζί μας ο Μητσοτάκης στην συγκέντρωση της Λιθιάς - OlaDeka

Μηλοπαραγωγοί: Υπάρχει ενδεχόμενο να συνομιλήσει μαζί μας ο Μητσοτάκης στην συγκέντρωση της Λιθιάς

«ΘΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΚΤΡΟΠΑ»

Σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com έχει ζητηθεί από τις αρχές να υπάρχει πρόβλεψη και εξασφάλιση συγκεκριμένου αριθμού θέσεων στάθμευσης στο χώρο της συγκέντρωσης των αγροτών – μηλοπαραγωγών στην περιοχή της Λιθιάς για να σταθεί δυνατή η ενδεχόμενη συνάντηση και επικοινωνία ΠρωθυπουργούΑγροτών. Ο χώρος της συγκέντρωσης τελικά απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι ακριβώς στη διασταύρωση Λιθιάς, αλλά λίγο πριν στη διασταύρωση Σταυροπόταμου όπου υπάρχει περισσότερος χώρος.

Στην πλευρά των αγροτών τώρα υπάρχει μια σύγχυση αφού το ίδιο χρονικό διάστημα πραγματοποιείται επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργου Γεωργαντά κατά την οποία θα συναντηθούν εκπρόσωποι των αγροτών απ’ όλη τη Δυτική Μακεδονία οπότε μοιάζει να αποδυναμώνεται κάπως το ενδεχόμενο της ενασχόλησης του Πρωθυπουργού για το ίδιο θέμα στην Καστοριά.

Όσον αφορά στα της κινητοποίησης, ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής των μηλοπαραγωγών Ν. Νικολαΐδης δήλωσε:

«Εμείς οργανωμένα, με νηφαλιότητα και επιχειρήματα προσπαθούμε εδώ και καιρό να επικοινωνήσουμε τα προβλήματα μας στην κυβέρνηση. Τώρα, εάν κάποιοι που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε μέχρι τώρα κινητοποιήσεις μας, θέλουν αύριο να εκμεταλλευτούν την συγκυρία και να δημιουργήσουν θόρυβο, ακολουθώντας μια ατελέσφορη διαπραγματευτική τακτική, εμείς έχουμε να πούμε το εξής: Αν θέλεις απλά να διώξεις κάποιον αρμόδιο πολιτικό μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα, το να τον κρατήσεις, να επικοινωνήσεις και να του μεταφέρεις με στοιχεία και σαφήνεια το πρόβλημα αποζητώντας λύσεις, είναι το δύσκολο.»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria