Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η παιδική εκδήλωση του "ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το παιδί" - OlaDeka

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας και η παιδική εκδήλωση του “ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το παιδί”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του <<ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί –      Δράσεις για τον Άνθρωπο – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας>>, και η μεγάλη              Παιδική εκδήλωση με τίτλο  <<τα Παιδιά τραγουδούν, αθλούνται, παίζουν, χορεύουν>>, την 29-01-2023, στον Πολυχώρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, στην Καστοριά.

Μέσα σε άκρως χαρούμενο, διασκεδαστικό κλίμα γεμάτο παιδικά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας και στην συνέχεια η μεγάλη Παιδική Εκδήλωση τα <<Παιδιά τραγουδούν, αθλούνται, παίζουν, χορεύουν>>, του «ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για το Παιδί», την Κυριακή το πρωί 29-01-2023, στον Πολυχώρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ .

Τα Παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους. Οι εθελοντές – υποστηρικτές, πραγματοποίησαν για άλλη μία φορά μια αξέχαστη γιορτή, με μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, αθλητικές δραστηριότητες, και face painting.
Την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την παρουσία των Μελών του Δ.Σ, έκανε ο Πρόεδρος του Οργανισμού μας Κος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος, ο οποίος παρουσίασε ένα σύντομο Απολογισμό του έργου του << Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί- Δράσεις για τον Άνθρωπο – Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας>>, για το 2022, αναφερόμενος στην επανεκκίνηση των δράσεων του από τον Μάιο του 2022.

Την Παιδική εκδήλωση υποστήριξαν:
Η εθελόντρια φίλη μας Μαρία που έκανε ευτυχισμένα τα παιδιά με το facepainting.
Η αποθέωση της εκδήλωσης όμως ήταν ο καλός εθελοντής φίλος μας,  <<Πέτρος ο κλόουν της καρδιάς μας>>, ο οποίος με τα απίθανα του κόλπα και την θετική του αύρα, ενθουσίασε τα μικρά παιδιά μας, τους χάρισε ατέλειωτα χαμόγελα , και κατασκεύασε υπέροχα μπαλόνια, καρδούλες και σπαθιά τα οποία μοίρασε στα παιδιά.
Ρεσιτάλ Μουσικής έδωσε ο καλός εθελοντής φίλος μας, DJ ΣΤΑΥΡΟΥ Γιάννης, ο οποίος έχοντας την Μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης, έκανε ένα απίθανο ντουέτο με τον Κλόουν μας, τον <<Πέτρο της καρδιάς μας>>.
Ο Σύλλογος TAEKBONTO << ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ >>, με τους υπέροχους μικρούς Αθλητές του και την καλή μας φίλη και διαχρονική υποστηρίκτρια του Οργανισμού μας, Κα ΔΟΥΚΑ Μαρία, παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα, που ενθουσίασε όλους τους μικρούς μας φίλους.
Την εκδήλωση επισκέφθηκε και η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού μας, , Κα ΤΕΛΗΓΙΟΡΙΔΟΥ Ολυμπία, η οποία έπαιξε με τα παιδιά και απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές στους παρευρισκόμενους.
Επίσης χαιρετισμό και ευχές για το νέο έτος, απηύθυνε η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Κα ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ Κάλι, εκπροσωπώντας και την Π.Ε Καστοριάς.

Επιστολές με θερμές ευχές για το νέο έτος, και αναγνώριση του έργου του Οργανισμού μας απέστειλαν ο Βουλευτής Ν.Δ του Νομού Καστοριάς Κος ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ Ζήσης, και ο Δήμαρχος Καστοριάς Κος ΚΟΡΕΝΤΖΙΔΗΣ Ιωάννης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο καλός φίλος και υποστηρικτής του Οργανισμού μας, εκπροσωπώντας την Κ.Ο Καστοριάς – Βοίου του ΚΚΕ, εκπαιδευτικός Κος ΤΙΓΚΑΣ Γεώργιος.
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον οικοδεσπότη μας Κο ΕΛΙΑΟΥ Ζακ, για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του Πολυχώρου ΟΛΥΜΠΙΟΝ, και την πολύπλευρη υποστήριξη του για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αξιαγάπητη διαχρονική υποστηρίκτρια μας, Κα ΣΟΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Σοφία, που γλύκανε τους μικρούς μας φίλους με τα υπέροχα γλυκά που προσέφερε από το Ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, καθώς και το Χριστουγεννιάτικο CD της, που προσέφερε ως Δώρο.
Το μεγάλο Δώρο της εκδήλωσης, βρίσκοντας το τυχερό φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, το κέρδισε η γλυκιά και αξιαγάπητη μαθήτρια ΧΑΛΟΥΔΗ Ιωάννα, αναδεικνυόμενη έτσι η τυχερή για το 2023. Το υπέροχο δώρο το προσέφερε το Κοσμηματοπωλείο ΤΣΟΛΑΚΗ στην Καστοριά.
Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τους καλούς μας φίλους που προσέφεραν τα υπόλοιπα δώρα της εκδήλωσης, που κληρώθηκαν από τα ίδια τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση μαζί με τον Κλόουν μας τον Πέτρο.
1. Το κατάστημα ΠΑΡΟΥΣΑΚΗ Παναγιώτη
2. Το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Νίκος και Ρεγγίνα
3. Το JUMBO Καστοριάς ΤΕΡΠΙΝΑΣ Θωμάς.
4. Το Κατάστημα Οικοδομικών υλικών ΣΟΥΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΚΛΑΒΙΝΑΣ
5. Το <<HOLLYFOOD>> ΜΠΑΜΠΟΥΛΗΣ Γεώργιος
6. <<ΠΑΣΑΤΕΜΠΟΣ>> ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Άγγελος
7. <<SENIOR PIZZA ALL METRO>> Aφοί ΜΠΙΤΣΟΛΟΙ
8. Ταβέρνα Καφέ <<Ο ΚΑΣΤΟΡΑΣ>> ΜΕΛΙΟΣ Μιχάλης
9. <<ΕΝ ΚΑΙΡΩ>> ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ Μάρκος
10. Κατάστημα Παιδικών <<JUNIOR>>
11. <<ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ>> ΤΖΑΝΙΔΗΣ Γεώργιος
12. Εστιατόριο <<ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ>>
13. <<ΑΚΡΟΑΜΑ LIVE>> MΠΑΤΖΙΟΣ Τάκης
14. <<WELLCOME STORE>> ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Σωκράτης

15. Κατάστημα <<GEORGE>> -Νότια Παραλία
16. Κα ΣΟΦΑΡΟΠΟΥΛΟΥ Σοφία
17. Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί.

Την διαχρονική υποστηρίκτρια μας Κα ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΥ Κατερίνα για την πολύπλευρη υποστήριξη της, καθώς και τον Κο ΠΡΩΤΟΓΕΡΟ Πέτρο για την στήριξη της εκδήλωσης.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να αποδώσει το μέγεθος της εκτίμησης και της ευχαρίστησης που οφείλουμε στους επαγγελματίες και τους ιδιώτες ,που απλόχερα και χωρίς δισταγμό στήριξαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο την εκδήλωση με μεγάλη προθυμία και χωρίς δεύτερη σκέψη.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ είναι πολύ μικρό για να παρακινήσει τους συντελεστές εθελοντές του οργανισμού αλλά και τους υπόλοιπους να συνεχίσουν να μας χαρίζουν τέτοιες στιγμές.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν μέσα από την καρδιά μας και υποσχόμαστε να σας χαρίσουμε κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις, μέχρι τότε που θα μας υποστηρίζετε και θα μας δείχνετε ότι αξίζει να δουλεύουμε για πράγματα που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, ειδικά τώρα που τόσο το έχουμε όλοι ανάγκη.
Καλή χρονιά , με υγεία σε όλους!!
Με αλληλεγγύη θα τα καταφέρουμε!!!
Το Δ.Σ του Οργανισμού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria