Καστοριανός αναγνώστης: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! ...Μήπως υπάρχει σχέδιο;» - OlaDeka

Καστοριανός αναγνώστης: «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! …Μήπως υπάρχει σχέδιο;»

Ούτε στη Φλώρινα, ούτε στην Κοζάνη αλλά κάπου στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, Ωραιόκαστρο, Συκιές κτλ κτλ) θα αναγκαστούν να δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι από την Καστοριά

Αδικία για τους υποψήφιους του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2Γ2022
Θα ήθελα να σας επισημάνω ένα γεγονός που καταδεικνύει ότι η Καστοριά και οι πολίτες της αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το ότι όλοι οι υποψήφιοι για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ από τον Νομό μας κατατάχθηκαν σε εξεταστικά κέντρα του Νομού Θεσσαλονίκης.

Δε φτάνει που δεν έγινε καμία μα ΚΑΜΙΑ ενέργεια από τον τοπικό κυβερνητικό βουλευτή ή την αντιπεριφέρεια για να υπάρξει εξεταστικό κέντρο στην Καστοριά, έρχεται και η κατάταξη όλων των Καστοριανών υποψηφίων στον Νομό Θεσσαλονίκης να αποτελειώσει την κατάσταση.

Ούτε στη Φλώρινα, ούτε στην Κοζάνη αλλά κάπου στη Θεσσαλονίκη (Εύοσμος, Ωραιόκαστρο, Συκιές κτλ κτλ) θα αναγκαστούν να δώσουν εξετάσεις οι υποψήφιοι από την Καστοριά.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι οι υποψήφιοι από έναν Νομό με τόση ανεργία, με τόσους νέους άνεργους, με τέτοιο οικονομικό μαρασμό θα αναγκαστούν να μετακινηθούν στη Θεσσαλονίκη πληρώνοντας χρυσή την μετακίνηση τους.

Μάλιστα εξαιτίας της ώρας που θα γίνουν οι εξετάσεις (9 το πρωί) δε μπορεί να γίνει ημερήσια μετακίνηση τουλάχιστον με το ΚΤΕΛ. Εκτός και αν το σχέδιο είναι να μην πάμε να δώσουμε εξετάσεις….ή ακόμα χειρότερα να δώσουν περισσότεροι υποψήφιοι από συγκεκριμένους Νομούς….ας μας το πούν…

Αναγνώστης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria