Καστοριά - Σε ποιον πεζόδρομο θα μιλήσει με τους πολίτες ο Κ. Μητσοτάκης - Θα περπατήσει έως εκεί από τα ΚΑΠΗ - OlaDeka

Καστοριά – Σε ποιον πεζόδρομο θα μιλήσει με τους πολίτες ο Κ. Μητσοτάκης – Θα περπατήσει έως εκεί από τα ΚΑΠΗ

Παράλληλη ειδική συνεδρίαση στο ενυδρείο για τον τουρισμό με την Σοφία Ζαχαράκη

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Δυτική Μακεδονία κατά την οποία θα βρεθεί και στην Καστοριά από όπου και θα ξεκινήσει. Στην συνέχεια της ίδιας μέρας (Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου) θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία στην Κοζάνη στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα στις 10:00 το πρωί και μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Άργους Ορεστικού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ξεκινήσει πεζός από την περιοχή των ΚΑΠΗ και θα κατευθυνθεί στον Πεζόδρομο Πτολεμαίων (απέναντι από την παλιά ALPHA BANK) όπου θα συνομιλήσει με πολίτες και θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα με μια μικρή ομιλία, κάτι το οποίο συνηθίζεται πλέον σε αντίστοιχες συγκεντρώσεις του Πρωθυπουργού .

Να σημειωθεί ότι αρχικά συζητήθηκε η εκδοχή πραγματοποίησης της παραπάνω εκδήλωσης στο εμπορικό κέντρο Ζέρβα για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, αλλά εντέλει αποκλείστηκε ως πιθανότητα, μάλλον επειδή αυτό έγινε κατά την αντίστοιχη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Καστοριά.

Κάποιοι βέβαια σχολιάζοντας αυτή την εξέλιξη σκωπτικά, προτρέπουν τους υπεύθυνους αυτής της συλλογιστικής, να συμβουλέψουν τα κεντρικά κομματικά επιτελεία να πράξουν τα ίδια και σε άλλες πολιτικές συγκεντρώσεις, π.χ. εάν μιλήσει κάποιος άλλος αρχηγός στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, να αποκλειστεί δια παντός η συγκεκριμένη περιοχή ως επιλογή! (Αυτά μόνο στην Καστοριά συμβαίνουν)

Αφού συνομιλήσει με πολίτες ο Πρωθυπουργός στον πεζόδρομο, θα αναχωρήσει για Κλεισούρα. Θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του εργοταξίου της εταιρείας ΑΚΤΩΡ Α.Τ.Ε., η οποία κατασκευάζει τη σήραγγα της Κλεισούρας.

Αναφέρθηκε ότι το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει επηρεαστεί από τον βουλευτή της Καστοριάς αλλά άλλες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός είχε καθοριστική επικοινωνία για τις λεπτομέρειες της επίσκεψης του με άτομο που δεν είναι καν υποψήφιος της ΝΔ αλλά χαίρει βαθιάς εκτίμησης και εμπλέκεται με το κόμμα σε άλλο επίπεδο.

Να σημειωθεί πως κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καστοριά, θα βρίσκονται πολλά στελέχη της κυβέρνησης όπως, η υφυπουργός Τουρισμό κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και ο διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ο Σπυρίδων Πρωτοψάλτης καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου.

Μάλιστα, η κα Ζαχαράκη, θα συμμετάσχει σε ειδική σύσκεψη για τον τουρισμό στο ενυδρείο της Καστοριάς από τις 09:30 το πρωί που θα “τρέχει ” παράλληλα με το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria