Η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς - OlaDeka

Η κοπή βασιλόπιτας της Ένωσης Στρατιωτικών Καστοριάς

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Καλλίνικος, ο οποίος ευλόγησε την πίτα μας,  η Διευθύντρια του Γραφείου Πρωθυπουργού Μακεδονίας κα. Μαρία Αντωνίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς  Αντγος ε.α Γρηγοριάδης Γρηγόριος, ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Καστοριάς  Υπτγος ε.α Τζωρτζόπουλος Ηλίας καθώς και ο Σχής ε.α Δούκης Χρυσόστομος, ο Πρόεδρος της Ένωσης  Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς κ. Σπυρίδης Ιωάννης, ο Πρόεδρος και ο Γ.Γ του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων ΥΕΘΑ ΓΕΣ Δυτικής Μακεδονίας κ. Πασχάλης Τζάλας και κ. Νικόλαος Τσιάμης αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Ορεστικού και νομικός σύμβουλος της Ένωσης μας κ. Παναγιώτης Βακόπουλος. Επίσης παρευρέθηκαν εκ μέρους του  ΚΚΕ ο κ. Κανάτσιος Ιωάννης και ο κ. Τίγκας Γεώργιος, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Αδαμόπουλος Σωτήριος, ενώ χαιρετισμούς απέστειλαν ο βουλευτής Καστοριάς ΝΔ κ. Τζηκαλάγιας Ζήσης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς κα. Τελιγιορίδου Ολυμπία.

 Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ένωσης Ανθστής (ΠΖ) Μαρινέλης Χρήστος μίλησε για το έργο και τις δράσεις της Ένωσης την προηγούμενη χρονιά, ενώ τόνισε πως η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ. θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά, ακόμα πιο δυναμικά, σε συνεργασία με την ΠΟΕΣ και όλους τους θεσμικούς τοπικούς φορείς την προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων.

 Στην εκδήλωση η Ένωση μας τίμησε τον Επχία (ΠΖ) Κοσμά Παναγιώτη, για την αξιέπαινη πράξη του, κατά την οποία, σε ατυχή στιγμή συμπολίτη μας, στην  διάρκεια  κυνηγιού , ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβόλο όπλο στο κάτω άκρο, με την άμεση, ψύχραιμη  και καταλυτική αντίδραση του, σταμάτησε την αιμορραγία και περιέθαλψε το τραύμα του, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες, πριν κινδυνέψει η ζωή του. Την αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Καστοριάς  Υπτγος ε.α Τζωρτζόπουλος Ηλίας.

 Επίσης η Ένωση μας τίμησε τον Σχη  ε.α. Παπαδόπουλο Δημήτριο, διότι, λειτουργώντας πάντα με εξαίρετο ζήλο και ευσυνειδησία, μη φειδόμενος κόπου και χρόνου κατάφερε στην τριακοπενταετή υπηρεσία του , με οδηγό την Στρατιωτική αρετή, το ήθος και το φιλότιμο που τον διακρίνει, να  προσφέρει στην υπηρεσία και τους  συναδέλφους κερδίζοντας κατά κοινή ομολογία τον σεβασμό και την αναγνώριση τους. Έχοντας την ευλογία πριν λίγες μέρες να έχει ολοκληρώσει 35 έτη υπηρεσίας και να αποστρατεύεται ευδόκιμος τερματίζοντας την υπηρεσία, μπαίνει στην μεγάλη οικογένεια των εν αποστρατεία συναδέλφων μας και με ομόφωνη απόφαση ,του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης μας, τον ανακηρύξαμε επίτιμο Πρόεδρο της, σε αναγνώριση και τις προσφοράς του στην συλλογική μας έκφραση, η οποία, υπήρξε ανιδιοτελής από την πρώτη μέρα τις ίδρυσης μας. Την αναμνηστική πλακέτα παρέδωσε ο Αντγος ε.α Γρηγοριάδης Γρηγόριος.

 Η Ένωση ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria