Ευχαριστήριο των Χ.Ε.Ρ.ΚΑ.Τ. για τα «Μπουζέρια 2023» - OlaDeka

Ευχαριστήριο των Χ.Ε.Ρ.ΚΑ.Τ. για τα «Μπουζέρια 2023»

Δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν να κάνουμε τα «Μπουζέρια» μια πραγματικότητα, στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

Αρχικά ευχαριστούμε όλους τους Χ.Ε.Ρ.ΚΑ.Τ.άδες που αυτοί είναι η βάση της εκδήλωσης και βάζουν, εκτός από τα τσίπουρά τους και την ψυχή τους!

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους αλλά και αγνώστους που μας συμπαραστάθηκαν και ήταν μαζί μας καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της γιορτής.

Τα μαγαζιά που φιλοξένησαν την εκδήλωση, το Cafe 108, τη Σβούρα, τον Μώλο, τους 12 Μήνες και το Σουλάτσο που κάνανε πολύ καλή προσπάθεια για να περάσει καλά ο κόσμος.

Από το ξεκίνημα όλοι οι φορείς αγκάλιασαν την προσπάθειά μας.

Η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς με την Εταιρεία Τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας. Ο Δήμος Καστοριάς ήταν μαζί μας σε ό,τι του ζητήσαμε αλλά και οι Δήμοι Άργους Ορεστικού και Νεστορίου συνεισέφεραν οικονομικά όπου χρειάστηκε. Το Επιμελητήριο Καστοριάς αυτόβουλα προσφέρθηκε να συνδράμει.

Όλες οι εφημερίδες, οι ιστοσελίδες, τα τοπικά ραδιόφωνα βοήθησαν με την προβολή της εκδήλωσης καθώς και τα ξενοδοχεία του νομού μας που ευχαρίστως πρόσφεραν τα αναμνηστικά που τους παρείχαμε.

Όλοι μαζί θα το ξανακάνουμε του χρόνου ακόμη καλύτερα για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλοι μας.

Φεβρουάριος 2023

Χαβαλέδες Ερασιτέχνες ΚΑστοριανοί Τσιπουροπαραγωγοί 

για τα ΜΠΟΥΖΕΡΙΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria