Ευχαριστήριο του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων με έδρα την Θεσσαλονίκη - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων με έδρα την Θεσσαλονίκη

Κατά γενική ομολογία ήταν υπέροχη η εκδήλωση του ετήσιου χορού για το έτος 2023 που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Κλεισουριέων με εδρα την Θεσσαλονίκη στις 5 Φεβρουαρίου στην αίθουσα δεξιώσεων <<Μακεδονία>> του Ξενοδοχείου Φιλίππειον με τη δυναμική συμμετοχή πολλών νέων παιδιών! Παραδοσιακοί χοροί και μουσικές από τον τόπο μας, η ζεστή, φιλική, ευχάριστη ατμόσφαιρα, έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα και ρυθμό στην εκδήλωση ενώ ανέβασαν το κέφι στα ύψη!!

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Απανταχού Κλεισουριέων ο Άγιος Μάρκος με Έδρα την Θεσσαλονίκη αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όσες, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, βοήθησαν, στήριξαν, ο καθένας με τον δικό του ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο την εκδήλωσή μας.

Ευχαριστούμε, όλα τα καταστήματα που αναγράφτηκαν στη λίστα δώρων για την ενίσχυση της λαχειοφόρου αγοράς μας με προϊόντα του., Τα μέλη των χορευτικών μας τμημάτων που στήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους τον σύλλογό μας. Τους άντρες από την Κλεισούρα που ταξίδεψαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη ενίσχυσαν και συμμετείχαν στο χορευτικό μας και κυρίως τα μέλη του Συλλόγου μας που είναι πάντα δίπλα μας και συμβάλλουν στην επίτευξη των ευγενών στόχων μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι Βουλευτές Θεσσαλλονίκης Α’ Θεσσαλονίκης Ευστράτιος Σιμόπουλος και Δημήτριος Κούβελας

Ο Βουλευτής Νομού Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας

Ο πρώην Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ακριτίδης Αθανάσιος

Ο Αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Δήμου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Κούπκας

– Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δ. Θεσσαλονίκης

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Ιωάννης Ταχματζίδης

Ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Στυλιανός Φουλιράς

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθανάσιος Μιχαηλίδης

Ο Πρόεδρος Κοινότητας Κλεισούρας Καστοριάς Ιωάννης Γκόγκας

Η Kαθηγήτρια Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Οργανισμών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Παρούλα Νάσκου Περράκη

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Νομού Θεσσαλονίκης Χρήστος Μήττας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Περιβολιωτών <<Η Πίνδος>> Γιώργος Μάρκου

Η Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κα Μαρία Αντωνίου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση μας όμως επικοινώνησε με τον Πρόεδρο μας, εξέφρασε τη λύπη της και απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή την οποία αναρτούμε:

Αγαπητέ κ Πρόεδρε, Αγαπητά μέλη του Συμβουλίου, Φίλες και Φίλοι Κλεισουριώτες. Επιθυμώ να σας ευχαριστήσω θερμά για την πρόσκληση σας να παρευρεθώ στον ετήσιο χορό σας, που μετά από 3 χρόνια λαμβάνει χώρα στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του Συλλόγου που απαρτίζουν το δυναμικό του, για την δράση και τη προσφορά τους. Εύχομαι από καδιάς Καλή επιτυχία

Ευχόμαστε ολόψυχα, Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, χαρές και ευδαιμονία!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria