Εκλογές στην Δυτική Μακεδονία - Τι γράφει το πρώτο θέμα για Καστοριά, Κοζάνη και Γρεβενά - OlaDeka

Εκλογές στην Δυτική Μακεδονία – Τι γράφει το πρώτο θέμα για Καστοριά, Κοζάνη και Γρεβενά

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα κομματικά επιτελεία σε Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ ενόψει των εκλογών το επόμενο διάστημα.

Εχοντας ως δεδομένο ότι οι εκλογές 2023 θα γίνουν στις 9 Απριλίου, η Νέα Δημοκρατία έχει σχεδόν έτοιμες τις λίστες των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την είσοδο στη νέα Βουλή.

Στην Καστοριά η διευθύντρια του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, Μαρία Αντωνίου, επιθυµεί να υποσκελίσει τον νυν βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια και να πάρει πίσω την έδρα που κατείχε ως το 2019.

Στην Κοζάνη, όπου βρέθηκε ο πρωθυπουργός, η Ν.∆. αντιµετωπίζει πολιτικό πρόβληµα και ούτως ή άλλως η περιφέρεια χάνει µία έδρα, συνεπώς η Ν.∆. θα εκλέξει στην καλύτερη περίπτωση τρεις από τους τέσσερις βουλευτές της (Σ. Κωνσταντινίδης, Π. Βρυζίδου, Μ. Παπαδόπουλος, Γ. Αµανατίδης).

Στα Γρεβενά, η µάχη δίνεται εκ του µηδενός, µε δεδοµένη την καρατόµηση του Ανδρέα Πάτση. Εκεί καλές πιθανότητες έχει ο πρώτος επιλαχών του 2019 Θανάσης Σταυρόπουλος, αν η Ν.∆. κερδίσει τη µονοεδρική, την οποία θα επισκεφθεί τις επόµενες µέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria