Δωρεάν είσοδος στο Καράβι, στο Ενυδρείο και στον Λιμναίο Οικισμό για τους Δημότες Καστοριάς - OlaDeka

Δωρεάν είσοδος στο Καράβι, στο Ενυδρείο και στον Λιμναίο Οικισμό για τους Δημότες Καστοριάς

Την δωρεά είσοδο για τους δημότες Καστοριάς στον Λιμναίο Οικισμό και στο Ενυδρείο, κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα αποφάσισε το Δ.Σ. της Μακεδνός.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η δωρεάν είσοδος, κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα, στο Καράβι «Ολυμπία».

Αποφάσεις που θα φέρουν τον Καστοριανό πολίτη ακόμα πιο κοντά στις δομές της πόλης μας.

 Τα 25 ποδήλατα:

Μην ξεχνάμε ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα της ίδιας εταιρίας που παραχωρήθηκαν τον Δεκέμβρη (και κυκλοφόρησαν από τουρίστες στους δρόμους, κατά την εορταστική περίοδο), σε ιδιώτη για 6 χρόνια, με το ποσό των 6€/μήνα, έχει αποφασιστεί ότι για την χρήση τους  θα παρέχεται έκπτωση 50% στους δημότες και τους φοιτητές, της πόλης με την επίδειξη της αστυνομικής ή φοιτητικής ταυτότητας. Επιπλέον, την πρώτη και την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα τα ανωτέρω ποδήλατα θα διατίθενται δωρεάν στους δημότες Καστοριάς και στους φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη μας. Από τότε δεν έχουμε ακούσει κάτι επίσημα, βέβαια, ώστε να τα εκμεταλλευτούμε.

Η απόφαση για τη δωρεάν είσοδο σε Λιμναίο Οικισμό, Ενυδρείο & καράβι:

Ο πρόεδρος προτείνει στο Δ.Σ. για την δωρεά είσοδο των Δημοτών μας, κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στον Λιμναίο Οικισμό & Ενυδρείο και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα στο καράβι .και καλεί το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά .
Το Δ.Σ. μετά από διαλογική συζήτηση και αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προέδρου,
Αποφασίζει ομόφωνα
την δωρεά είσοδο των Δημοτών μας, κάθε τελευταία Πέμπτη του μήνα στον Λιμναίο Οικισμό & Ενυδρείο και κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα στο καράβι.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria