Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Έμειναν στο «χ» Καστοριά και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου - OlaDeka

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Έμειναν στο «χ» Καστοριά και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου

Μετά από ένα δυνατό ματς, φτωχό σε θέαμα και ευκαιρίες Καστοριά και Εθνικός Ν. Κεραμιδίου, αναδείχθηκαν ισόπαλοι – όπως και στον α’ γύρο – χωρίς τέρματα, προσθέτοντας από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.

Η ομάδα της Καστοριάς, παρά την μέτρια εμφάνιση, θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αφού δημιούργησε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες, ωστόσο, όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει κάποια από αυτές, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, επιθετικά απείλησαν μόνο μία φορά.

Στο 35΄ μετά από γέμισμα του Γκέγκα, ο Σαββόπουλος έκανε σέντρα από τα δεξιά στο 2ο δοκάρι, αλλά η άμυνα απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 44΄ ο Σαββόπουλος έκανε ωραία προσπάθεια, από τα δεξιά, έσπασε για τον Πάλλα, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 45΄+ 3΄, μετά από ωραία προσπάθεια του Κωνσταντίνου από τα δεξιά, που έσπασε στον Πάλλα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ, αλλά απέκρουσε ο Πατσιογιώργος. Στην εξέλιξη της φάσης σε σουτ του Μπάρο, η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φωλίνας από τα αριστερά και το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στο 50΄ ο Κρυεμάντι βρήκε με κάθετη μπαλιά τον Ιντζόγλου, που μπήκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο Κοσμίδης.

 Στο 65΄ ο Balde μπήκε από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του κατέληξε σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Tarelli από τα δεξιά και το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 66΄ το σουτ του Πάλλα από τα δεξιά κατέληξε σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Φωλίνας από τα αριστερά, αλλά η κεφαλιά του Tozzo έφυγε άουτ. Στο 76΄ ωραία πάσα του Πάλλα στον Σαββόπουλο, αλλά η σέντρα του αποκρούστηκε από την άμυνα των φιλοξενουμένων.. Στο 85΄ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Tarelli, από τα δεξιά, ο Σαββόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε. 

Διαιτητής: Τσάνης (Ε.Π.Σ. Κοζάνης), Γκόγκος,  Μουρατίδης (Ε.Π.Σ. Ημαθίας)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου, Φωλίνας, Πάλλας, Τσελεπής (57΄ Tarelli), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας (14΄ Μηλιάτης – 85΄ Νάκος), Μπάρο (57΄ Balde), Σαββόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ: Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης, Φυτόπουλος, Γκιώνης, Μαργαρίτης, Ιντζόγλου, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Κρυεμάντι, Γιαζιτζόγλου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria