Αριστερή Συμπόρευση: Αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους λαούς Τουρκίας και Συρίας - OlaDeka

Αριστερή Συμπόρευση: Αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους λαούς Τουρκίας και Συρίας

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ .

Οι λαοί της Τουρκίας και της Συρίας δοκιμάζονται σκληρά από τα φονικά χτυπήματα του Εγκέλαδου. Πάνω από 8.000 οι νεκροί και ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί δραματικά. Χιλιάδες οι τραυματίες, χιλιάδες οι άστεγοι, ανείπωτος ο πόνος.

Ακόμα και τώρα συνεχίζεται το εγκληματικό εμπάργκο και οι κυρώσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ ενάντια στον πολύπαθο λαό της Συρίας. 

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες, οι νέες και οι νέοι, ο κόσμος της δουλειάς και της δημιουργίας σε Τουρκία, Συρία και Ελλάδα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και οι πολεμικές προετοιμασίες και εθνικιστικές εκστρατείες των κυβερνήσεων, των αστικών τάξεων και των ιμπεριαλιστικών κέντρων είναι ενάντια στα συμφέροντα των λαών.

Τα μέλη και οι φίλοι της  «Αριστερής Συμπόρευσης για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία» εκφράζουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στους σεισμοπαθείς και γενικότερα στους λαούς σε Τουρκία και Συρία που αυτή τη στιγμή χρειάζονται επείγουσα και συντονισμένη διεθνή βοήθεια για τη διάσωση των αγνοούμενων και την ουσιαστική στήριξη των πληγέντων.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων, τις ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

Καλούμε όλους τους Πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να σταθούν ηθικά και υλικά δίπλα στους δύο λαούς που δοκιμάζονται σκληρά. Απευθύνουμε έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα, φάρμακα, ρουχισμό κλπ. που μπορούν να παραδίνονται στα κατά τόπους κέντρα συλλογής της βοήθειας που έχουν ήδη δημιουργήσει πολλοί φορείς σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας

Απαιτούμε άμεσα την άρση του εμπάργκο και των κυρώσεων των ΗΠΑ και της ΕΕ ενάντια στον λαό της Συρίας που υποφέρει πολλαπλά και από τον σεισμό και από τον πολύχρονο πόλεμο.

Η αλληλεγγύη των λαών θα νικήσει.

Κοζάνη 8/22023

 «Αριστερή Συμπόρευση για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Δυτική Μακεδονία»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria