Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023 - OlaDeka

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ 58-46

Το απόγευμα του Σαββάτου, στο ΔΑΚ Μεσοποταμίας, η ομάδα του παιδικού Β’ παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ, και με την συμμετοχή όλων των αθλητών της αποστολής, αντιμετώπισε την ομάδα παιδικού του Άργους Ορεστικού. 

Σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες ήταν συνέχεια κοντά στο σκορ, τελικός νικητής αναδείχθηκε η ομάδα του Άργους Ορεστικού με τελικό σκορ 58-46.

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης, Καραταγλίδης): Αντωνιάδης, Ζήλας, Καραβατάκης Κ., Μαυροδήμος Αγγ., Παλιούρης, Κώτσης Αθ., Στεφάνου Β., Μπιτσόλης Π., Καλαϊτζίδης Αν., Σαρατσίδης, Μεγακλής, Γκόσδας και Κωνσταντινίδης Ζ.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ-Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Την Κυριακή το πρωί είχαμε τον πρώτο αγώνα για τα παιδιά των τάξεων Ε’ & ΣΤ’ δημοτικού των ακαδημιών μας. 

Η αποστολή της ομάδας ταξίδεψε στην κοντινή Πτολεμαΐδα για το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της πόλης, στα πλαίσια του Τουρνουά «Γαλανόλευκα Αστέρια» στο οποίο η ομάδα μας συμμετέχει. 

Είναι ένα τουρνουά που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να παίξουν και να διασκεδάσουν, ενώ ταυτόχρονα να έχουν την εμπειρία της συμμετοχής σε κανονικούς αγώνες. Η χαρά και η ικανοποίηση των παιδιών ήταν πολύ μεγάλη αφού συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνα. 

Ο σύλλογός μας με μεγάλη χαρά είναι πάντοτε κοντά στα παιδιά και σε οποιαδήποτε δράση που συμβάλλει στην αθλητική τους διαπαιδαγώγηση. Ταυτόχρονα, ευχαριστούμε τους γονείς των μικρών αθλητών που συνόδεψαν τα παιδιά και που είναι πάντοτε στο πλευρό του συλλόγου.

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης Β.): Βασιόπουλος, Ντόντης Αν., Δημητριάδης Ορ., Δήμζας Κ., Τάσιος Π., Σίσκος Ευθ., Γιωτόπουλος Σ., Δημητρίου Β., Δουκακάρος Πρ., Μαυρομάτης Ευάγ., Ζυγούρης Β., Μήλιος Β., Μήνος Ιωάν. Και Πούτιας Θ. 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-23

Α.Σ. ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΚΕ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις 87-79

Την ήττα γνώρισε ο Α.Σ. Καστοριάς-άροσις στο εκτός έδρας παιχνίδι από τον Όλυμπο Ελευθερίου Κορδελιού, με σκορ 87-79.

Η ομάδα μας ήταν σε όλο το παιχνίδι ανταγωνιστική αν και βρέθηκε απ’ την αρχή να κυνηγάει στο σκορ.

Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται με 3 πόντους 41-38, το ίδιο και το τέλος της γ’ περιόδου 71-68.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Όλυμπος μεγάλωσε τη διαφορά, εκμεταλλευόμενος την αστοχία της ομάδας μας και κατάφερε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, με σκορ 87-79.  

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν.

Την ερχόμενη Κυριακή υπάρχει διακοπή του Πρωταθλήματος Ανδρών Γ΄ Εθνικής, λόγω Αποκριάς.

Δεκάλεπτα: 26-18, 41-38, 71-68, 87-79

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Παπαμαργαρίτης 7, Παντελίδης 11,  Χότζα 26(1), Μπέγος 21(3), Δαραβίγκας 2, Κορομπίλιας 4, Τερσενίδης 6, Παπαδημητρίου 2, Ντόντης, Κώτσης και Πιπερόπουλος. 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria