ΑΟΑΚ : Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις των αθλητών - OlaDeka

ΑΟΑΚ : Κοπή βασιλόπιτας και βραβεύσεις των αθλητών

Σε μια ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΑΟΑ Καστοριάς την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Ναυτικό Όμιλο, παρουσία μικρών και μεγάλων αθλητών των τμημάτων χειροσφαίρισης και επιτραπέζιας αντισφαίρισης, γονέων και φίλων, και του ΔΣ του ομίλου που γιόρτασαν μεταξύ άλλων τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΑΟΑΚ. Καλεσμένοι ήταν ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟΑΚ επί σειρά ετών, κ. Βλαχόπουλος Παναγιώτης, και οι εθνικά και ευρωπαϊκά διακεκριμένες αθλήτριες χειροσφαίρισης Γκάτζιου Βασιλική και Ζυγούρα Αγνή.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ, κ. Καπαγερίδης Γιάννης, μετά το καλωσόρισμα, ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς του ΑΟΑΚ, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς και τα δημοτικά σχολεία που στήριξαν τις δράσεις του ομίλου, και το προσωπικό της Διεύθυνσης Υγείας της ΠΕ Καστοριάς για την άψογη συνεργασία. Επίσης, ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς των αθλητών, τους προπονητές του ΑΟΑΚ, Τάρε Ηλία, Σαλαγιάννη Νικόλαο, Μπαλιάκα Αριάδνη και Φωτιάδου Θένια για την ακούραστη προσπάθειά τους στις προπονήσεις και τους αγώνες, τα μέλη του ΔΣ του ΑΟΑΚ και την κα. Θωμά Μαίρη για την ενέργεια, και το μεράκι σε όλες τις δράσεις του ομίλου και τη στήριξη της ορθής λειτουργίας του.

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Δήμο Καστοριάς για τις προσπάθειες που καταβάλει για τη σωστή λειτουργία και αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και για την επιχορήγηση του ομίλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε για την πολυετή του προσφορά στον ΑΟΑΚ, ο πρώην Πρόεδρος του ΔΣ κ. Βλαχόπουλος Παναγιώτης. Για την προσφορά του στο άθλημα της χειροσφαίρισης, βραβεύτηκε ο αθλητής της ανδρικής ομάδας χειροσφαίρισης Σουκαλόπουλος Αντώνιος. Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χειροσφαίρισης, Θώμου Αθανασία και Μουρουζίδου Αναστασία, βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις καθώς και την προσφορά τους στο άθλημα της χειροσφαίρισης. Επίσης, οι αθλήτριες Ζυγούρα Αγνή και Γκάτζιου Βασιλική βραβεύτηκαν ως οι πρώτες Ελληνίδες αθλήτριες που έφτασαν στην κατάκτηση ευρωπαϊκού κυπέλλου σε ομαδικό επίπεδο για την εξαιρετική και πολυετή τους προσφορά στο άθλημα της χειροσφαίρισης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τέλος, βραβεύτηκε η αθλήτρια της ομάδας γυναικών Γιούπα Βασιλική για την κλήση και συμμετοχή της στην Εθνική Νεανίδων.

Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πίτας για κάθε ομάδα του ΑΟΑΚ και δόθηκαν δώρα στους τυχερούς αθλητές και αθλήτριες.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria