Δύο φορτηγά αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας αναχώρησαν από τον Δήμο Καστοριάς - OlaDeka

Δύο φορτηγά αλληλεγγύης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας αναχώρησαν από τον Δήμο Καστοριάς

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση των Δημοτών Καστοριάς στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων με σκοπό την ανακούφιση των δοκιμαζόμενων λαών της Τουρκίας και της Συρίας. Μέσα σε λίγα 24ωρα το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καστοριάς «πλημμύρισε» με τρόφιμα, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη που με πολύ αγάπη προσκόμισαν σύλλογοι, φορείς και πολίτες, προσφέροντας έτσι πολύτιμη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που δίνουν μάχη για την επιβίωσή τους.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν συσκευάστηκαν και φορτώθηκαν από τους εργαζόμενους των Αντιδημαρχιών Πρόνοιας, Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Καστοριάς, προκειμένου να αναχωρήσουν για το σημείο συγκέντρωσης που έχει οριστεί από την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας στην Λευκόβρυση Κοζάνης, με τελικό προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Δημότες Καστοριάς που συνέδραμαν, δείχνοντας για άλλη μία φορά την ευαισθησία και την αλληλεγγύη τους προς τον συνάνθρωπο, αλλά και στους υπαλλήλους του Δήμου που υποστήριξαν τη δράση!

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "ρο ότητας ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ"
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, δέντρο και εξωτερικοί χώροι
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria