Τέως βασιλιάς: Σήμερα το τρισάγιο για τα εννιάμερα – Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στο Τατόι - OlaDeka

Τέως βασιλιάς: Σήμερα το τρισάγιο για τα εννιάμερα – Ισχυρά μέτρα ασφαλείας στο Τατόι

Τέως βασιλιάς: Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, η οικογένεια επιθυμεί το γεγονός να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας.

Η επιθυμία της οικογένειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου για το τρισάγιο.
Εννέα ημέρες συμπληρώνονται σήμερα, Πέμπτη (19/1) από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, για αυτό και το μεσημέρι μετά τις 12:00 αναμένεται να γίνει στο Τατόι το τρισάγιο στη μνήμη του.

Ειδικότερα, το τρισάγιο θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο, με την παρουσία δηλαδή της συζύγου του Κωνσταντίνου, Άννας Μαρίας, των γιων του Κωνσταντίνου, Παύλου, Νικολάου και Φιλίππου, και των εγγονιών του.

Μετά την ταφή του τέως βασιλιά, το Τατόι έχει γεμίσει με δεκάδες στεφάνια και λουλούδια που έστειλαν συγγενείς, φίλοι και επιχειρηματίες για να τιμήσουν τον εκλιπόντα.

Πάνω στο μνήμα του Κωνσταντίνου τοποθετήθηκαν στη σειρά όλα τα στεφάνια με τα ονόματα των παιδιών και της συζύγου του, Άννας Μαρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η πρόσβαση στους πολίτες που ίσως θελήσουν να παραστούν στην επιμνημόσυνη δέηση.

Πάντως, η αστυνομική παρουσία στην περιοχή είναι ισχυρή, ενώ η προσέλευση του κόσμου γίνεται μόνο με τα πόδια και όχι με αυτοκίνητο.

Η επιθυμία της οικογένειας για το τρισάγιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια του εξέφρασε μια επιθυμία, σχετικά με το τρισάγιο.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, επιθυμεί το γεγονός να γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και χωρίς τα φώτα της δημοσιότητας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Παύλος, μεγαλύτερος γιος του τέως βασιλιά Κωσταντίνου, γευμάτισε με τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, όπου φέρεται να συζήτησαν για τις σημερινές λεπτομέρειες.

Πηγή


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria