Υλοποιούνται οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και του Βουλευτή προς τους μηλοπαραγωγούς - OlaDeka

Υλοποιούνται οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης και του Βουλευτή προς τους μηλοπαραγωγούς

Καστοριά 3 Ιανουαρίου 2023

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ κ.Ζήσης Τζηκαλάγιας με ικανοποίηση ανακοινώνει πως ξεκίνησε την νέα χρονιά με αποδίδουσες ενέργειες προς όφελος των γεωργών. Είχαν προηγηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022 συσκέψεις,ενημερώσεις και κάθε απαιτούμενη ενέργεια, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσεων για την ενίσχυση του μειωμένου εισοδήματος των μηλοπαραγωγών λόγω πολλή χαμηλής τιμής διάθεσης. Σήμερα επικοινώνησε επανειλημμένα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ.Γιώργο Γεωργαντά και συνεργάστηκε με την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, τον αρμόδιο Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Δ.Μακεδονίας και την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Δ.Μακεδονίας.

Ο Βουλευτής συνεκτιμώντας τις διαβεβαιώσεις του κ.Υπουργού και διαπιστώνοντας την πρόοδο της τεκμηρίωσης των απαιτουμένων στοιχείων:

α)καθησυχάζει τους μηλοπαραγωγούς πως καταβάλλονται προσπάθειες ΣΥΝΤΟΜΑ να καταβληθούν οι ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ενισχύσεις από το πρόγραμμα deminimis,

β)η Καστοριά με την συνεργασία του Βουλευτή και των εκπροσώπων των γεωργών βγήκε μπροστά και βοήθησε έτσι τους μηλοπαραγωγούς και των άλλων Νομών της Δ.Μακεδονίας.

Από το Γραφείο Τύπου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria