Τσίπρας: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικαστές στην Αθήνα – Το φως νίκησε το σκοτάδι - OlaDeka

Τσίπρας: Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικαστές στην Αθήνα – Το φως νίκησε το σκοτάδι

«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι»: στη λακωνική αυτή δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου ΕπικοινωνιώνΧρήστο Ράμμο, στα γραφεία της ΑΔΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε κρατώντας ένα φάκελο τον οποίο φέρεται να του παρέδωσε ο κ. Ράμμος και ο οποίος περιέχει στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση των παρακολουθήσεων, ένα θέμα που έχει βάλει «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.

Όπως έχει γράψει το προηγούμενο διάστημα το CNN Greece, ο ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει να επιμείνει στη διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών.

Μάλιστα, πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν πως «εφόσον η κυβέρνηση επιμείνει στις σκόπιμες καθυστερήσεις», τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα γίνει ο ίδιος «κομιστής της αλήθειας».

Δεν είναι τυχαία, επίσης, η χρήση αορίστου (“νίκησε”) από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού, σαφής ένδειξη πως έχει πληροφορηθεί τα αποτελέσματα της έρευνας Ράμμου.

Ο Χρήστος Ράμμος έχει αιτηθεί τη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, προκειμένου να ενημερώσει για τα αποτελέσματα των ελέγχων που αφορούν τις υποκλοπές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον επικεφαλής της ΑΔΑΕ να τον ενημερώσει σχετικά με τα ευρήματα της έρευνας που πραγματοποίησε στους τηλεφωνικούς παρόχους στο πλαίσιο της υπόθεσης των υποκλοπών.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Τρίτης, και πιο συγκεκριμένα στις 18:00, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria